Omdömen om Goji&Bönan
2011-12-29
Jonte
Salladerna är Stockholms i särklass de godaste, kvalitativaste, nyttigaste, billigaste etc etc etc... Sjukt bra! Hoppas bara att de tillsätter varma rätter för då kommer jag och några arbetspolare att äta där varje dag. Kycklingsalladen spelare sin egen liga här i Stockholm. Ett stort plus för deras bemötande, riktigt trevliga!!
Tjena Jonte!!
Nu har vi infört varma rätter som laxtallrik,kycklingtallrik, moussaka och soppa. Varmt välkommen!! Hojta till nästa gång du är här
MVH
2011-12-27
Åsa
Mycket bra mat, trevlig personal, fantastisk utbud av dryck . . .
2011-12-05
Jennie
Jag och min sambo bor precis i närheten och njuter ofta av deras underbart goda och nyttiga sallader. Räksalladen är bådas absoluta favorit.
Det är alltid trevlig och personlig service.
Missa inte detta!!!
Hej Jennie!
Tack för uppskattningen och den positiva responsen, det gör oss bara ännu gladare och mer drivande när våra gäster mår bra utav vår mat, ses snart igen ;)
2011-11-21
joan
sallader med den bästa smak och kvalite jag någonsin provat mycket häsosamma yeah
Hej Joan,
Trevligt att också du har upptäckt oss..
Som sagt, smaken speglar kvalitén på våra råvaror = freshness ;)
Vi försöker göra det så nyttigt(hälsosamt) som möjligt :)
Mvh
Goji & Bönan
2011-11-17
Elle
Kan bara säga WOW!
Vilken service och underbar personal !
Fantastiska sallader, Try this!
Hej Elle!
Vad roligt att du har hittat till oss, tack för uppskattningen! Här är våra gäster i fokus då faller servicen naturligt! ;) och så är det faktiskt mycket trevligare att förgylla er vardag.
MVH
Goji&Bönan
Världens godaste sallader och en underbar personal!!! Mitt nya favvo ställe
Hej Monika,
Ni är världens bästa gäster :)