Omdömen om Kvarterskrogen
2011-10-18
Missnöjt par
Beställde in fläsknoisette med potatisgratäng. Pojkvännen fick ett hårstrå i maten, så vi fick be om en ny portion. Smaklös mat, så fick salta och peppra massor. Fick plocka bort det översta på potatisgratängen, eftersom det var bränt. Fläsknoisetten var torr, benfri kotlett. Fick tre kantareller på tallriken och rinnig bearnaisesås i en liten skål som bara var i vägen. Gröna, stenhårda bönor, vissen ruccola och en bit majskolv som inte gick att äta.
Såg fram emot den franska chokladkakan med kryddig rabarberglass. Till vår besvikelse var det färdig Frödinge kladdkaka med färdig Sia Kryddig Rabarberglass, spraygrädde och lite kladd med Bob Squeeze jordgubbssylt och Ohoj chokladsås. Kaffet hade massa sump i botten, så inte ens det var gott. Absolut inte värt pengarna. Hört bra om Kvarterskrogen tidigare, men de måste ha bytt ägare, för det här var under all kritik.
2011-06-07
Aldrig mer! Maten var dåligt tillagad, smaklös och inte värd priset. Vi var mycket besvikna efter besöket.
2011-02-24
A.J
Stans bästa! Vi tar varje barnledigt tillfälle att gå dit :)
2011-02-17
anonym
Riktigt dålig stil att kräva 20 spänn för garderoben när gästerna är på väg HEM! Sånt betalar man väl när man kliver in??? Har man suttit och ätit och haft trevligt och kanske t.o.m. dricksat så får det väl räcka där? Det som hänger kvar i minnet är tjatet om den garderobdavgiften... osmidigt! Och maten var inget vidare den heller, smakar bara snäppet över vanlig lunchmat, men hundralappen dyrare.
Nej, finns bättre ställen i Uddevalla!
p. en alacarte restaurang betalar man alltid för ytterkläder när man g.r, det är ingen nattklubbsgarderob, och vi har en garderob s. gästen har den servicen att hänga av sig,och det kostar 15 kronor inte 20. detta tycker jag ni skall ta bort m.v.h.krögaren
2010-10-24
Nils Olofsson m. Fam.
Måste få nämna några ord om denna restaurang,vi besökte er igår fredag och det var länge sedan jag och min familj åt så god mat.
fantastiskt, gå hit alla som besöker uddevalla.
2010-10-13
FTW
Har varit här ett flertal gånger, alltid lika gott. Stabil kvalité på maten och deras Plankstek är något man absolut inte får missa.
Jättemysig restaurang, speciellt en mörk fredag/lördagkväll. Det bästa uddevalla har att erbjuda!
2010-04-23
Fam Johansson
en restaurang man inte får missa,god mat i trevliga lokaler.pröva deras potatisgratäng.
2009-10-07
Andy
Måste först säga att maten alltid är lika god, helt underbar. Jag älskar "Husets Stolthet".
Men, sen sist jag var där så har dom höjt priset och dessutom minskat mängden på maten, jag blev ju inte ens mätt! Det tycker jag är lite dåligt...
2009-07-31
Skaffa telefonsvarare så man kan få reda på öppettider
2008-03-07
calle
Tycker maten är kanon men sist vi åt där blev vi tillsagda att betala 10kr för att vi lämnade in jackan i garderoben då vi hade lagt dricks och hade ätit där 3dagar rad vi vägrade och vi blev tillsagda att vi inte behöver gå dit mer
2007-11-12
G
Fantastiskt god mat, alla tre varmrätterna vi valde, gott "husets vin" och bra betjäning! Den enda nackdel vi fann är att vi satt trångt, fem personer vid ett bord för fyra men vad annat kan man räkna med på ett så populärt ställe?
2007-08-09
JH
Restaunrangen med stort R!! Fantastisk god mat, mysig stämning och alltid lika trevlig personal Helt enkelt den bästa restaurangen i staden!!Min man och jag har firat många av våra speciella dagar där såsom alla hjärtans dag och en del bröllopsdagar! Alltid lika värt det!
2007-05-22
Sej
Vet inte när maten smakade sååå gott. Allt är bara så bra.
2007-05-13
Ms
Var sen med att boka bord, ringde till Kvarterskrogen dagen innan. "Det fixar vi" sa dom, Jag, min syster och mamma fick en kanon middag, fint upplagt, supergott och mycket mättande. Brukar känna att en del andra krogar ignorerar en när man vill beställa, men här får man god sevice.
2007-04-02
js
Maten är verkligen supergod, trevlig personal, mysigt ställe.
2007-03-23
Chg
Mysigt,prisvärt,vänligt bemötande och framförallt maten som är perfekt tillagad och jättegod. Så är det varje gång man är där och vilken maträtt man väljer. Mmmmm
2006-09-24
Fantast
Väldigt Mysiiig Och Fiin Restaurang ! Bästa Stället i Staden Uddevalla :D
2006-08-23
GJ
Maten är smarrigt god. Personalen tillmötesgående och mycket trevliga.
2006-07-12
EA
Uddevallas mest prisvärda restaurang. God mat, bra service, rimliga priser, mysigt ställe. Prova potatisgratängen, mums!
Dags och ändra på maträtter från 80 talet...
Bortkastade pengar.
Skaffa riktiga kockar.