Kvarterskrogen

Omdömen om Kvarterskrogen

2012-02-12

Anders

Anders

Dags och ändra på maträtter från 80 talet...
Bortkastade pengar.
Skaffa riktiga kockar.

2011-10-18

Missnöjt par

Blääääääää

Beställde in fläsknoisette med potatisgratäng. Pojkvännen fick ett hårstrå i maten, så vi fick be om en ny portion. Smaklös mat, så fick salta och peppra massor. Fick plocka bort det översta på potatisgratängen, eftersom det var bränt. Fläsknoisetten var torr, benfri kotlett. Fick tre kantareller på tallriken och rinnig bearnaisesås i en liten skål som bara var i vägen. Gröna, stenhårda bönor, vissen ruccola och en bit majskolv som inte gick att äta.
Såg fram emot den franska chokladkakan med kryddig rabarberglass. Till vår besvikelse var det färdig Frödinge kladdkaka med färdig Sia Kryddig Rabarberglass, spraygrädde och lite kladd med Bob Squeeze jordgubbssylt och Ohoj chokladsås. Kaffet hade massa sump i botten, så inte ens det var gott. Absolut inte värt pengarna. Hört bra om Kvarterskrogen tidigare, men de måste ha bytt ägare, för det här var under all kritik.

2011-06-07

Uselt

Aldrig mer! Maten var dåligt tillagad, smaklös och inte värd priset. Vi var mycket besvikna efter besöket.

2011-02-24

A.J

Kanon

Stans bästa! Vi tar varje barnledigt tillfälle att gå dit :)

2011-02-17

anonym

efter-avgift!

Riktigt dålig stil att kräva 20 spänn för garderoben när gästerna är på väg HEM! Sånt betalar man väl när man kliver in??? Har man suttit och ätit och haft trevligt och kanske t.o.m. dricksat så får det väl räcka där? Det som hänger kvar i minnet är tjatet om den garderobdavgiften... osmidigt! Och maten var inget vidare den heller, smakar bara snäppet över vanlig lunchmat, men hundralappen dyrare.

Nej, finns bättre ställen i Uddevalla!

Svar från Kvarterskrogen
2011-04-04

p. en alacarte restaurang betalar man alltid för ytterkläder när man g.r, det är ingen nattklubbsgarderob, och vi har en garderob s. gästen har den servicen att hänga av sig,och det kostar 15 kronor inte 20. detta tycker jag ni skall ta bort m.v.h.krögaren

2010-10-24

Nils Olofsson m. Fam.

god mat,bra service

Måste få nämna några ord om denna restaurang,vi besökte er igår fredag och det var länge sedan jag och min familj åt så god mat.
fantastiskt, gå hit alla som besöker uddevalla.

2010-10-13

FTW

Mysigaste restaurangen i Uddevalla!

Har varit här ett flertal gånger, alltid lika gott. Stabil kvalité på maten och deras Plankstek är något man absolut inte får missa.

Jättemysig restaurang, speciellt en mörk fredag/lördagkväll. Det bästa uddevalla har att erbjuda!

2010-09-13

MLE

otroligt gott

det bästa köket i stan

2010-04-23

Fam Johansson

smakupplevelse

en restaurang man inte får missa,god mat i trevliga lokaler.pröva deras potatisgratäng.

2009-10-07

Andy

Det var bättre förr...

Måste först säga att maten alltid är lika god, helt underbar. Jag älskar "Husets Stolthet".
Men, sen sist jag var där så har dom höjt priset och dessutom minskat mängden på maten, jag blev ju inte ens mätt! Det tycker jag är lite dåligt...

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger