Kategori: Bostadsrättsbildare, bostadsrättsförvaltare
Kategori: Bostadsrättsbildare, bostadsrättsförvaltare
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaGodkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!
Ställer mig frågande till hur de arbetar.
Mycket dålig information otroligt lång och seg genomförandeprocess samt en mängd högst tvivelaktiga åtgärder (gränsfall mellan etik/moral och rättspraxis) och beslut under bildandet av vår BRF. Ta er en rejäl funderare på om detta bolag är lämpligt att anlita. Be dem plocka fram 10 referenser där personer får ge sin syn på företaget!
Vi upplever det som mycket tråkigt att ni har denna uppfattning om oss, vår ambition är att genomföra en ombildning så alla parter känner trygghet.
Vi tror oss veta vilket uppdrag ni refererar till och kan också konstatera att det varit en lång process, detta på grund av problem med att finna en långivare. Problemet är inte specifikt för oss utan är ett allmänt problem i branschen och beror på den rådande oron i finansmarknaden beroende på bl.a. krisen i Europa. Att ni upplever att det varit brist på information har vi däremot svårt att förstå då det kontinuerligt gått ut information i form av veckobrev som anslagits i fastigheten.
Självfallet redovisar vi referenser för kunder som vill anlita oss för ett uppdrag från tidigare genomförda ombildningar.