Smörgåshörnan i Malmö AB

Omdömen om Smörgåshörnan i Malmö AB

2011-07-28

Margaretha

Ingen smak och tunn

Var på kalas idag och blev serverad smörgåstårta från smörgåshörnan. Men tyvärr var det en stor besvikelse då den inte smakade särskilt mycket den var väldigt tunn. Jag rekommenderar inte att man ska beställa här i från.

2011-07-28

Dick

Dålig smak och kvalite!

Andra gången min mormor envisas med att köpa smörgåstårta på smörgåshörana! Fast vi förra gången fick en FET SLIBBIG larv i salladen. ja vet inte hur hon tänker vi fick visserligen en smörgåstårta till godo men URK?!!! Denna gången va det inte lika jävligt med larv men dock lika smaklöst!
Det va precis som att köpa en sur macka som legat på ica från onsdag som man råk köpa en söndag. Totalt smaklöst och enligt deras sida så ska det vara "fäska räkor" dessa vi fick på våra två tårtor har legat i nån lake eller varit frysta. absolut inte någon höjdare. De va tunna med och brödet va segt och smakade kemiskt på något vis. Det ända som va okej på 2 stora tårtor en skagen på 16 pers och en "tonfisk på burk?" på 12 pers va äggen. de va ju vad ägg är.. Välj något annat ställe om du inte är ute efter en smaklös trist smörgås tårta.