Hårcompaniet

Omdömen om Hårcompaniet

2011-09-30

Erika

Alltid bra

Har klippt mig och färgat håret hos Hårcompaniet flera gånger, och har alltid gått därifrån jättenöjd. Har alltid fått tips om frisyrer och produkter när jag behövt hjälp eller inspiration också, så Hårcompaniet är alltid mitt första val när jag behöver hjälp med håret. :)

2011-06-13

Världsklass

Alltid lika nöjd när jag går till Hårcompaniet!

2011-03-04

IA

Glad

Det får bli "världsklass" eftersom Östersund är min "värld" och där är ni det självklara valet. Tack Cattis, du är alltid lika duktig på att förstå hur jag vill bli klippt och klippa därefter. Trevligt snicksnack också! :-)

2011-01-10

Inga rekomendationer

Besviken

Hade höga förväntningar som inte infriades. Kanske mitt tristaste besök hos en frisör någonsin! Ointresserad frisör som inte tog initiativ då jag behövde få råd och inspireras, kände det var bäst avstå. Fick senare under dagen klippa mig på en annan salong. Kändes mest som man var i vägen, frisörerna verkade mest vara upptagen med egna telefonsamtal och hinna med dagen för egen del. Dyrt och tråkigt!!!

Svar från Hårcompaniet
2011-05-20

Väldigt tråkigt att höra att det var så du kände och är väldigt tacksam för ditt tyckande. Vi får verkligen hoppas att detta var en engångsföreteelse och att det helt enkelt var en dålig dag för den "frisören". Det som hade varit bra är att du kommit tillbaka och gett oss chansen att kompensera, rätta till problemet. Men förstår om man liksom tappar lusten och inte vill gå tillbaka en sådan gång. Vi vill ju naturligtvis tillmötesgå alla kundernas önskemål till varje pris och förmåga.
MVH Hårcompaniet.

2010-07-05

Jättebra!

Jag var där idag och blev supernöjd! Jag klippte & slingade mig på kvällstid (endast måndagar) och även att klockan var sen och att Gisela som klippte mig hade varit på jobbet sen 8 så blev resultat jättesnyggt! Hon var jättetrevlig och proffsig. Jag kan rekomendera alla att gå dit.

2010-05-12

Lollo

Suuuper

Blir alltid supernöjd hos er!! Å massage vid hårtvätten är sååå ljuvlig!

2010-01-11

Jessan

Kanon

Har blivit riktigt nöjd när jag varit där. Trevliga frisörer med gott bemötande och ett mysigt ställe. Det som drar ner är väl priset då. Annars hur bra som helst!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård