Carlssons Trädgård

Omdömen om Carlssons Trädgård

2012-01-14

J

Ingen höjdare

Förrätten var inte fräsh, huvudrätten var god, årminstone köttet, bränd potatis. Trots att jag är en chokladfantast var chokladdesserten väldigt tråkig och torr, en lång chokladbit på tallrik för ett överpris. Helhet : små portioner, kändes inte helt fräsht, överpris så det skriker om det, man går inte därifrån mätt, men med magont, dock trevlig personal. 2/5. Går inte dit för att äta igen.

2011-09-01

lars.g

Maten var en stor besvikelse och servicen otillräcklig.

2011-08-17

l.k

slitet och präktigt

grå, flottig mat. ingen smak upplevelse

2011-07-07

hejdu

Bra för lunch, men skippa kvällen.

Som lunchrestaurang får de en fyra. Som kvällsrestaurang endast en tvåa. Inget större fel på maten, men man förväntar sig något mer inspirerat för denna prisnivå.

2010-10-14

AntiV

Gott!

Käkade lunch där en dag. Var sugen på att testa något nytt. Som vegetarian brukar de luncher jag får lagat till mig vara en enkel och tråkig sallad. Så blev det inte här. Toppbetyg för deras snabbt fixade lunch. Kommer tillbaka!

2010-07-20

INTE BRA

SER ÄCKLIG UT salladsbuffe

2010-07-05

Lennart

En trevlig och personlig restaurang.

Har varit där både på lunchen och på kvällen sedan ägarbytet och varit jättenöjd vid båda tillfällerna.
Stor salladsbuffe och vällagad mat på lokala råvaror.
Och trevlig och kunnig serveringspersonal.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger