Laddar...

RSS

2010-03-16

Folke

Varning!

Life Långedrag är inte en seriös träningsanläggning. Jag köpte ett årskort men blev allvarligt sjuk (cancer) men Life ansåg inte att det var ett giltigt skäl för att få frysa kortet under behandlingstiden. Ingen annan träningsanläggning, jag har kollat en del, har så omänskliga regler.

2010-01-28

Förbannad

Polisanmälda!!

Passa er för Life Health & Fitness!!!!Dom har lurat ett antal kunder på autogiro. Jag blev lurad i 7,5 år!!! Jag sa upp mitt medlemskap, ca 5-6 mån senare började dom dra pengar från mitt konto igen, fast att jag enligt deras data system inte varit medlem på 7,5 år!! Den ansvariga vägrar att prata med mig för han orkar inte att engagera sig!! Jag har polisanmält händelsen, och jag har hittad ytterligare 2 st här på nätet som drabbats. URUSELT BEMÖTANDE!! Kommer att gå vidare med detta, och jag uppmanar alla som blivit lurade att polisanmäla!!!!!!

2009-12-19

KBA

Kasst

Kass service när vi betalade 120! spänn för en provträning och frågade om lite instruktionshjälp till hur man använder dessa annorlunda maskiner sa han i som jobbade där att vi måste köpa ett kort först!!! Värdelöst vem köper något för 3000 utan att ens få en riktig genomgång!!!

2009-11-30

Nöjd kund

jätte trevlig personal. En bra anläggning med roliga pass.

2009-11-27

Alex C

Skrev fel.. när man investerar 6384 kr.

2009-11-26

AC

Alex C

KATASTROF! Vilken himla hantering av oss. Jag har sällan skådat sådan dålig service och hantering av kunder. Min fru köpte ett årskort och tyckte att det kändes kanon då LC hade barnvakt. Den barnvakten fungerade inte alls. Sedan blev vi gravida och bad Snällt om att få skriva över kortet till mig då min fru inte skulle kunna använda sig av kortet över huvudtaget. Blankt nej!! Vi har inte kunnat använda kortet mer än tre gånger på ett år och visst; vi blev gravida och det kan inte LC hjälpa. Men snälla.. lite service kan man ju be om då man investerar nästan 5000 kr på ett år?! Extremt fyrkantigt och tråkig attityd när man som kund bokstavligt ber om hjälp. Nu har ni minst 10 missnöjda kunder då ni kunde haft 2 extremt nöjda.. Se till att ni har hela ert år förutbestämt in i minsta detalj när ni tecknar något hos dessa!

Svar från Life Health & Fitness
2009-11-30

Av Lifes vägnar är vi självklart besvikna över att du upplevt servicen så dålig. Vad vi kan förstå är detta ett kontantavtal då alla autogiroavtal går att frysa. Om ni däremot tecknat ett guldkort i 24 mån på autogiro hade det inte varit några som helst problem att överlåta kortet från din fru till dig. Med vänlig hälsning Personalen i Långedrag.

2009-07-09

trogen lif

grymt

Det spelar ingen roll vilket av deras gym man är inne på man får alltid toppklassig träning och service!

2009-07-05

bäst!

Kanon duktiga instruktörer och roliga klasser som Afro , Funk och Salsa Aerobic...

2009-05-06

Bra

bra solarium. inte som man svettas så det rinner som det gör på vissa andra ställen.

2009-02-12

Fd sats

100% kvalite!

Allt är 100%. Det allra bästa är dock personalen som är helt underbar. Inget att klaga på! Bra jobbat!

2009-02-11

Mycket bra!

Trevlig personal rymliga priser och jätte duktiga instruktörer....

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Life Health & Fitness

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)