Empes Hamburgerkungen AB, Nya

Omdömen om Empes Hamburgerkungen AB, Nya

2012-05-19

Helene

Helt otroligt!!

Jag har rest mycket i mitt liv och Empes påminner mycket om krysset i skellefteå, helt fantastisk mat och personalen var lika glad fast kl var 12 på natten.

2012-05-07

Tove

Mögligt bröd och dålig service!

Beställde ett skrovmål som jag tog hem. Väl hemma så upptäckte jag att brödet var möglig. Försökte ringa dit men det är som vanligt inget svar. Gick dit någon dag efteråt och påtalade att jag fått ofräsch mat när jag beställt. Fick inte ens en ursäkt och än mindre någon kompesation, hur dåligt som helst!! Ätt ej där fler gånger!

Svar från Empes Hamburgerkungen AB, Nya
2012-05-11

hej, Tråkigt att du upplevde brödet möglig och att du heller inte fick svar när du ringde. Att vi inte svara beror på att vi har fullt upp, vi svarar í den mån vi kan och hinner. dåligt bemötande är inte heller OK.Har talat med hela personalen men ingen kan komma ihåg detta, kom förbi igen och tala med mig (chefen) så ska du se att de ordnar sig.

2012-04-27

Sandra H Sandra H

Helt klart bäst!

Empes har lätt dom godaste burgarna, dock var dom lite godare förr men är fortfarande dom bästa!
Varje gång jag kommer till Kiruna så är det ett måste att fara förbi här och köpa en burgare!

2012-04-26

erik larsson

helt okej

verkar som att många som har betygsatt här aldrig varit utanför kiruna, för de här är inte världens bästa burgare utan en helt okej burgare.

2012-01-18

tboy

världsklass

Godare burgare går inte att hitta i denna värld!!! Kör alltid på 150s skrov eller empes special å de slår aldrig fel, lika gott varje gång :)

2012-01-11

EN RIKTIG KORVMOJ!!

2011-10-25

Ville

Överskattad

Dåliga service och dåliga pommes dock Kirunas näst bästa hamburgar ställe, men det säger tyvärr inte så mycket...

2011-09-10

Greven

Lätt topp 10 i Sverige

Alltid goda burgare, ett tips är att testa heikkos special!

2011-08-25

Jnse

Bästa skrovmålen!

Här hittar man Sveriges bästa skrovmål! :-)

2011-08-21

bara +++++

2011-08-08

max

Jätte Gott!

min kompis pappa benny som är uppfödd i kiruna och sa att vi skulle äta där när vi var där så det gorde vi!

2011-06-29

Maria Z

Glömde...

...att nämna den fantastiska utsikten över fjällen!

2011-06-29

Maria Z

Gött!

Jag åt en hamburgare på Empes klockan tre en sommarnatt. Köttet smakade riktigt kött och var riktigt gOtt. Väldigt mycket folk i kön, men bra stämning, trots lång väntetid. Att äta en hederlig hamburgare i midnattsolen med människor man tycker om är oftast gott nog!

2011-04-16

Mackan

Toppen :)

Stans bästa fylle-käk ;)

2010-12-08

Johan S Johan S

Bästa hamburgarna i Sverige!

Bästa hamburgarna i Sverige! :-)

Men adressen som står här stämmer inte, de ligger bredvid Ferrum.

2010-11-20

Habo

Bäst

Förmodligen bästa burgaren i Sverige. Mycket god smältost med.

2010-01-05

Selander

Hamburgare med Kärlek

Är en som är uppväxt med Hamburgare o s v och har därför stor koll på vad som är bra eller inte ;-)

Var uppe senast i Jul/Nyår och måste säga att maten är outstanding liksom personalen som slet på kvällarna/nätterna.
Här är maten lagad med kärlek. Skrovmålet är hur bra som helst, det enda man skulle kunna klaga på är att den rostade löken var slut en gång :-)

Fler företag i Kiruna