Omdömen om Empes Hamburgerkungen AB, Nya
2012-05-07
Tove
Beställde ett skrovmål som jag tog hem. Väl hemma så upptäckte jag att brödet var möglig. Försökte ringa dit men det är som vanligt inget svar. Gick dit någon dag efteråt och påtalade att jag fått ofräsch mat när jag beställt. Fick inte ens en ursäkt och än mindre någon kompesation, hur dåligt som helst!! Ätt ej där fler gånger!
hej, Tråkigt att du upplevde brödet möglig och att du heller inte fick svar när du ringde. Att vi inte svara beror på att vi har fullt upp, vi svarar í den mån vi kan och hinner. dåligt bemötande är inte heller OK.Har talat med hela personalen men ingen kan komma ihåg detta, kom förbi igen och tala med mig (chefen) så ska du se att de ordnar sig.
2012-04-27
Empes har lätt dom godaste burgarna, dock var dom lite godare förr men är fortfarande dom bästa!
Varje gång jag kommer till Kiruna så är det ett måste att fara förbi här och köpa en burgare!
2012-04-26
erik larsson
verkar som att många som har betygsatt här aldrig varit utanför kiruna, för de här är inte världens bästa burgare utan en helt okej burgare.
2012-01-18
tboy
Godare burgare går inte att hitta i denna värld!!! Kör alltid på 150s skrov eller empes special å de slår aldrig fel, lika gott varje gång :)
2011-10-25
Ville
Dåliga service och dåliga pommes dock Kirunas näst bästa hamburgar ställe, men det säger tyvärr inte så mycket...
2011-09-10
Greven
Alltid goda burgare, ett tips är att testa heikkos special!
2011-08-25
Jnse
Här hittar man Sveriges bästa skrovmål! :-)
2011-08-08
max
min kompis pappa benny som är uppfödd i kiruna och sa att vi skulle äta där när vi var där så det gorde vi!
2011-06-29
Maria Z
...att nämna den fantastiska utsikten över fjällen!
2011-06-29
Maria Z
Jag åt en hamburgare på Empes klockan tre en sommarnatt. Köttet smakade riktigt kött och var riktigt gOtt. Väldigt mycket folk i kön, men bra stämning, trots lång väntetid. Att äta en hederlig hamburgare i midnattsolen med människor man tycker om är oftast gott nog!
2010-12-08
Bästa hamburgarna i Sverige! :-)
Men adressen som står här stämmer inte, de ligger bredvid Ferrum.
2010-11-20
Habo
Förmodligen bästa burgaren i Sverige. Mycket god smältost med.
2010-01-05
Selander
Är en som är uppväxt med Hamburgare o s v och har därför stor koll på vad som är bra eller inte ;-)
Var uppe senast i Jul/Nyår och måste säga att maten är outstanding liksom personalen som slet på kvällarna/nätterna.
Här är maten lagad med kärlek. Skrovmålet är hur bra som helst, det enda man skulle kunna klaga på är att den rostade löken var slut en gång :-)
2009-01-10
Daizy
Empes har sveriges bästa hamburgare. Finns inget som toppar dem.
Smakrikt, saftigt o riktigt god ost.
2008-11-25
Mikael
Ett företag som var först i Kiruna med snabbmat, många munnar har blivit mättade under årens gång. Dom gör bäst hamburgare i hela staden och har ytterst trevligt bemötande av kunder. En fröjd för gommen! Har gjort många förbättringar dom senaste åren och däribland installerat UV strålar som värmer om vintern oavsett tid på dygnet. Perfekt avslutning efter krog rundan går mot sitt slut eller varför inte ta med sig mat hem till familjen när fantasin står stilla eller orken tagit slut.

Jag har rest mycket i mitt liv och Empes påminner mycket om krysset i skellefteå, helt fantastisk mat och personalen var lika glad fast kl var 12 på natten.