2009-03-10
Kent ONett
Wow Greger måste vara den mest service inriktade person som finns.Har fått service och ett underbart bemötande lång över förvaäntn. Tack från två Egypten resenärer
2008-11-19
parmedbarn
Min man och jag gick in för att beställa Thailands-resa och hade med vår lilla son. De som jobbade där såg alldeles besvärade ut när han "pratade" småbarnsspråk högt och tittade surt på vår son. När han satt och ritade vid det lilla lila-målade bordet och råkade rita lite utanför målarboken sa en (o)manlig säljare högt "Det där bordet har jag målat sjäääälv" som en vuxen bebis. En ung tjej som skulle hjälpa oss hade INGEN koll på Thailand och när vi frågade nåt läste hon innantill (det kunde vi gjort hemma) och när hon hade problem med att hitta på vings sida hjälpte jag henne och då blev hon sur. Både jag och min man gick därifrån skitirriterade och skulle aldrig ha bokat resan hos dem om det inte vore för att vi fått ett presentkort. Ingen som helst service-känsla hade dessa 2 som arbetade den dagen! När vi däremot ringde fick vi den hjälp vi ville ha av en vänlig tjej vid namn Sari.
Tack för proffsig hjälp med vår resa.
Rekommenderar verkligen dessa "rese-rävar"
Duktiga!