Vald plats Stockholm Välj ort

Omdömen om Resia

2008-12-28

Rhinos79

Bra Service

bra service och behjälplig personal aldrig något krångel och löser hotel o flyg utan problem.

2008-12-02

Seel

Dom vet vad service är

Fick bra hjälp att hitta en billig resa till London för 10 personer. Servicen när några behövda boka av var suverän. Tack för all hjälp och vi kommer tillbaka till nästa resa.

2008-11-12

Petra

Vart du dig i världen vänder...

(Omdömet avser RESIA)
... så kan Resia i Ulricehamn hjälpa dig. Ibland kanske Internet inte riktigt räcker till, och då kan det vara gott med en resebyrå där man kan sätta sig ner och resonera. Resia i Ulricehamn kan hjälpa dig med allt från "Vart ska vi resa?" till "Varför passar det just oss så bra?".

2008-09-08

Backlund

Bäst!

Anders G från Borås Resia är en suverän kille som alltid fixar åt oss när det är dags att resa. Tack för att du finns där!

2007-06-15

Josefin

Till Rom med Resia

När jag och min pappa reste till Rom förra våren fick vi jättebra service från Resia i Borås! Personalen rekommenderade väldigt fina resemål och trots att vi velade och inte kunde bestämma oss var de supertrevliga. När vi kom till Rom var hotellet fullbelagt. Men med Resias hjälp fick vi utan problem ett nytt, med utsikt mot Coloseum och Forum Romanum!

2007-01-03

T

jättebra!

vi åkte till thailand via resia, och det va jättebra service!

2006-11-11

Lillian

Utmärkt servicekänsla...

Resia Borås
Härligt mottagande varje gång man ringer. Mycket bra service. Ingenting är omöjligt....

Personlig service....
Tack Jane för ett utmärkt mottagande...

2006-09-28

Lena m famil

Toppen!

Kommer gärna tillbaka, vilken service!!! Kunnig och hjälpsam. Tack Anna

2006-09-25

Tommy Ström

Stamkund!

alltid trevligt bemötande. utmärkt service. alltid bra info samt snabb service.

2006-06-07

linda

bra säljare sundsvall/birsta

Jag pratade med en kvinna från resesäljarna sundsvall/birsta. otroligt hjälpsam med mina frågor om egypten.
Hon till och med rekomenderade hotel Grand makadi place, där hon varit.
Tack så mycket!
Synd jag inte kom ihåg dit namn.

2006-06-01

toppen!!!

2006-05-16

Teide

Suverän service!

Mycket bra service på Privat resor. Bra tips på alternativa resemål vid full bokat resemål och önskad rese arrangör. Rekommenderar med varm hand denna resia butik.

2006-04-28

Thai

Pernilla

Tack du är jättebra att fixa!

2006-03-30

Helen

Fenomenal service!

Köpte resan hos Resia i Nordstaden, fick många bra tips och de tog inget extra för charterbokningen.

Hotell, resor och turism
R1001256;Resor - Resebyråer