Omdömen om Restaurang China-Garden
2012-02-12
"Känslig"
Har ätit där 4ggr och älskar kyckling, men varje gång så har kycklingen haft en väldigt konstig konsistens (slämaktig). Har sagt till varje gång men de tycker att jag är för känslig, så jag kommer aldrig äta där igen och kommer inte rekomendera denna restaurang till någon
2011-04-22
Mr Marvel
Bra mat, professionell & snabb service. Dom har fattat grejen. Klart bästa restaurangen i Kristinehamn!
2010-12-31
tessan
Till och med fonden är hemkokt.Så maten är visst fantastiskt god. Lyssna inte till gnällspikarna, de vet inte skillnaden på halvfabrikat och äkta vara. Du blir garanterat nöjd. Inga konserver här inte. Och man kan byta och trixa i menyn som man behagar. De friterade räkorna är friterade med äkta frityrsmet, Inga pulverpåsar. Inte många kinakrogar i Sverige har bättre mat.Blir alltid nöjd.
2008-11-11
robban
Så fantastiskt var det verkligen inte som folk skriver här, men sjysst att man kunde byta räkorna mot fläskfilé i tre små rätter.
2008-11-05
mirva
denna restaurang rekommenderar jag till 100%...härlig, mysig innemiljö med lugn musik i bakgrunden...deras 4 rätters är ett riktigt stort + i kanten...all deras mat rekommenderar jag till 100% gott.
2007-07-13
Bengan
Håller inte med de andra som gett omdömen här. Jag har provat 2 ggr och bägge gångerna har det varit urusel service. Maten är visserligen kinesisk men inte något speciellt.
2007-07-05
lilla jag
Prova bamigoreng med vitlök istället för curry!! Det är SÅÅÅÅÅ himla gott!
2007-07-03
tess
Denna restaurang är snygg och fräsch och har utsökt mat... ett plus i kanten för den trevliga personalen.....detta är ett måste att prova..
2007-06-12
I en underbar rofylld miljö, kan man på Restaurang China Garden avnjuta underbar mat! Vill man som min sambo, ha mat med en enorm "Wohoo-effekt" (stark) fixar dom det! Men om man som jag gillar bara det "vanliga milda" , så smakar det också underbart! Trevlig och tillmötesgående personal finns på China Garden, i lilla underbara Kristinehamn. Picasso valde Kristinehamn, välkommen du också!

Jämfört med det andra chinastället i stan tyckte jag maten inte hade tillräckligt mycket smak. Jordnötssåsen smakade inte tillräckligt jordnöt och kycklingen hade en tråkig konsistens.