Upplands Motor Uppsala AB

Omdömen om Upplands Motor Uppsala AB

2012-01-11

Olov

Dåligt utfört

Lämnade in bilen för reparation tyckte dom va lite dryga men de gick väldigt fort med reparationen men man ser ju varför, ser ut som den skulle vara gjord i någon hobbyverkstad.
inte acceptabelt!!

Aldrig mer.....

2011-10-28

Gustaf

Snabba och centrala

Jag har en äldre volvo men gör ändå större reparationer på upplands motor då de kan konkurrera med små verkstäder i ytterkanterna av stan även då det kommer till pris! Dessutom går det relativt snabbt att få en verkstadstid och ibland kommer sms:et om att jobbet är klart tidigare än väntat. Med fasta priser på jobb känner man sig trygg!

2011-05-24

Rätt nöjd med verkstan

Här blir Volvon hel. Mekanikerna verkar kunna sin sak, i alla fall under de reparationer som jag behövt. Bemötandet vid bokning, inlämning och hämtning fungerar, dock känns besöket ibland stressigt på grund av tempot på verkstan. Därav ett bra, men inte perfekt betyg!

Glöm inte det personliga och respektfulla bemötandet och en tydlig kommunikation. Det är inte trevligt ibland med buttra miner och mumlande bakom disken -- annars är ni mycket bra!

2010-11-08

Lena Sohlberg

Toppensäljare..Suverän service..Ska ni handla begagnad bil på Upplands motor så rekomenderar vi verkligen henne. Helt kanon!

2010-03-31

MA

Känns jättefint.

Köpte nyligen en begagnad volvo 2007 hos er.
Är hittils jättenöjd med köpet samt service`n du gav oss "Asplund".
Din chef skall vara lycklig att han har dig. Suveränt utfört arbete.

2010-03-18

annat märke nästa gång

sådär

Snobbiga och slöa, ingen servicekänsla direkt.
Dyr verkstad, slarviga jobb. lever på övertid

2009-09-28

Volvo ändå

Nja

Inne på Ford avdelningen är de hur flirtiga och trevliga som helst =). På Volvo avd är de lite snobbiga och inte alltid så servicevänliga. Man kan få gå flera varv i bilhallen innan de orkar fråga.

R1000577;Bensinstationer, bemannade
R1000588;Bilar - Begagnade