BDS Onsala

Omdömen om BDS Onsala

2012-03-03

Daniel

Fantastisk Service och trevligt Bemötande

Vid två tillfällen har jag behövt deras hjälp. Hjälpen har gått mycket fort, jag behövde akut hjälp vid resa till Tyskland eftersom mina bromsar totalhavererat. De hade inte material hemma men fick hem det nästkommande dag. Vid andra tillfället samma sak. Outstanding service och absolut inte dyrt.

2011-11-15

Volvo V70

Service

Lämnat bilen på service och var helnöjd, fick fri lånebil och Lunch på Johannas på köpet

2011-08-29

Nettan

Goda kanelbullar

Nästan beroendeframkallande

2011-08-11

thomass

Helt pengafixerade

Skulle fixa min bil. Hutlösa priser! Ingen förståelse för kunden, utan tycker tydligen det är viktigare att tjäna ett par hundra extra än att få en nöjd kund som kommer tillbaka.

Svar från BDS Onsala
2011-09-06

Hej!
Vi utför endast reparationer med delar vi själva beställt, då vi lämnar garanti på alla jobb. Det är också väsentligt att vi har rätt reservdelar till bilen vi reparerar så den ej blir stående nerplockad. Tråkigt att ni känner er missnöjd med oss. Mvh Bilverkstaden

2010-11-02

Ny Kund

Äntligen!

Nu är det värt att svänga in å tanka eller handla lite. Bra jobbat med uppfräschningen!

2010-02-12

Silverfärgad Volvo

Oj oj oj

Oj vad roligt att det äntligen förnyas lite på bensinstationen!
Skall bli större butik o liten restaurang.
Kul - lycka till!
Nöjd kund!