Omdömen om Bla bla bla
2011-05-26
Puss
Tycker de är toppen! Alltid nöjd när jag är klar!! Gina & Maggie är bäst!
2011-05-10
Röd
Fräscha brudar med professionellt bemötande. Håller vad de lovar och jag är alltid nöjd. Skulle aldrig gå någon annan stans. Testa du ångrar dig inte!
2011-04-21
A J
Maggie är jätteduktig och framför allt lyhörd på mina önskemål och mina erfarenheter av hur mitt hår beteer sig. Har klippts av andra duktiga där, en tjej med mörkt hår och jättebruna ögon (vet inget namn) och även sundsvalltjejen som nu flyttat. Klipper mig ingen annanstans trots att jag bor så långt bort från Umeå...:)
2011-03-13
inte nöjd
skulle bli blond! Men det blev bara gult.. Då sa frissan att jag skulle prova silvershampo.....
2008-10-01
Så duktiga och trevliga!! Riktigt bra!
2008-09-20
Nöjd tjej
Professionella frisörer och riktigt bra service är vad BlaBlaBla har. Så sjukt nöjd jag blev med frillan!
2008-07-20
Varför slutar alla de bra frisörerna där?? Nu slutar jag gå dit!
2008-02-28
Snygg
Fantastiskt utförande av både klippning och färg. Har aldrig kännt mig så nöjd och omhändertagen. Fick dessutom massor med nya tips på stylig. Hit kommer jag alltid gå i framtiden!
2007-11-15
Nena
Har gått hos Gina och Maggie och de är så otroligt duktiga. Lyhörd på kundens önskemål vilket gör att man alltid går där ifrån med ett leende på läpparna och fin i håret. Tack tjejer ni är underbara.
2007-09-04
Anja
Kostade mycket mer än andra salonger jag besökt. Men resultatet var inte bättre.
2007-07-05
Nöjd kund
Jag blir alltid lika nöjd när jag går därifrån!!
2007-03-23
Katta
Jag är SÅ NÖJD! Jag hade min idé om hur jag vill ha det och hon som klippte mig (från Sundsvall) tog min idé till nästa nivå. Skicklig, noggrann och kreativ!! (Jo, hon presenterade sig, men jag är hopplös första gången jag hör ett namn).. *s*
2006-12-18
sara
Har alltid varit supernöjd då jag klippt mig här. Har blivit klippt av samtliga frisörer och supernöjd alla gånger! Kreativa och vågar, sóm en bra frisör ska vara! Går alltid hit numer!
2006-12-17
Kund
Himla nöjd med min nya frisyr. Den nya tjejen från Sundsvall är duktig. Tack!
2006-11-21
Jennifer
Bäst i umeå på att klippa å färga å ta hand om både kropp och själ!!!
De vill vårt bästa väl!!
2006-11-14
MB
Maggi e bäst..gör mig alltid nöjd å masserar hårbotten såååå skööönt när man tvättar håret!
Fiffad i håret,masserad i hårbotten,bjuden på en färg å ljusterapi i lugn miljö under tiden blandat med lite kaffe å nåra tidningar...värt varenda krona å man går därifrån lycklig helt enkelt.
Jag har besökt många frisörsalonger i Umeå och tyvärr varit missnöjd med de flesta men nu har jag hittat rätt! Emma på Bla bla bla som klippte mig var superduktig och trevlig. Fick precis den frisyren jag ville ha (blev tom bättre än förväntat) och som passade mig perfekt! Kommer i fortsättningen enbart klippa mig där!