Natalie på Pers Krog

Omdömen om Natalie på Pers Krog

2012-05-11

Gun-Britt

Gun-Britt

Supergod mat. Åt Elefantöra och det var mycket gott och fräscht, men alldeles för mycket mat för min del. Har ätit denna rätt så länge Natalie på Pers krog (f.d. Pers Krog) har funnits och det har alltid varit gott. Har även ätit andra rätter och det är alltid gott. Trevlig personal, så jag förstår inte dom som klagar? Hur är dom själv? Är man själv positiv så blir man bemött likadant. OCH!!! Rökarna är inte utslängda på gatan! TOPPEN!!

2012-04-20

Alannys

Allt man kan fråga efter

Jag äter regelbundet på Natalies eftersom det är en restaurang som har allt man kan fråga efter; underbar mat, trevlig personal och mysig miljö. Jag blir faktiskt förvånad över de dåliga omdömena eftersom jag inte kan finna några dåliga sidor. Man bemöts trevligt av den igenkännande personalen och serveras mat som man skulle kunna äta 20 gånger om. Fonduen är underbar med ett urval av underbara såser. Jag rekommenderar denna restaurang till den som vill ha en varm och trevlig middagsupplevelse.

2012-01-14

Manda

Sämre personal

Får man leta efter !! Urk!!!

2011-12-16

Matglad

Matgäst

Efter ett kvällsbesök i fondueavdelningen så upptäckte jag till min stora förvåning ett läckande yttertak något som borde åtgärdas omgående har även önskemål om ett riktigt lås på gästtoaletten. Maten var till belåtenhet med stor variation på såserna stjärna i kanten. Vad gäller salladen (isberg och pfefferoni) något som erbjuds på pizzerior, så kan ni bättre. Mer valuta för pengarna finns och få på andra restauranger.

2011-12-09

Jessi

Supergod mat, otrevlig personal...

Tycker att maten var perfekt men den sjukt otrevliga , sura , otåliga servitrisen drog ner betyget till en 3:a. Stod över oss när vi tittade i menyn och suckade hela tiden... Tycker personligen inte att man ska ha ett sådant jobb om man inte är en "people person" så att säga...tyckte resten av personalen var trevlig dock :)

2011-10-17

SV

Perfekt

kan bara säga PERFEKT

2011-07-25

Kristine

Dåligt uppförande

Oprofessionell restaurang. När familjen var där fick alla ut sin mat, förutom åttaåringen som fick vänta ovanligt lång tid. Maten var det inget större fel på förutom att man känner att personalen röker i köket. Äldsta dottern jobbade där och blev lovad en längre tid hos dom. Hon fick inte jobbet och fick aldrig en förklarning till varför, men det värsta var att hon INTE FICK BETALT för hennes jobb. Varken vår familj eller någon av våra vänner kommer besöka det här stället igen. Otrevlig personal också.

2011-07-07

Magnus Bergwall

Fondue som den ska vara

God fondue, eftersom köttet inte kokas i buljong utan får puttra i olja. Bland de sju såserna finns ett par favoriter för envar. Lite pensionärsstämpel på inredning och personal.

2011-06-16

Oskar

Världsklass!!!

Har varit runt om i världen och ätit på flertal kända restauranger, jag kan med stolthet säga att jag är glad att jag har hittat Natalie's. Extremt god mat och såser till, framför allt en underbar personal som får en att känna sig välkommen. En av Sveriges bästa restauranger solklart!

2010-12-01

Perfekt!

Underbar service.. Bytt ut lite personal, speciellt en ung tjej, verkligen service inriktad och super rolig! Maten är god och mysig atmosfär.

2010-08-19

Bengt Sandberg

Vad kan man mer begära?

Vi kommer regelbundet till Natalie.
- Bra service
- God mat
- Prisvärt
- Trivsam atmosfär
- Bra läge
Oavsett när i veckan vi kommer är det fullt med gäster, så det är väl fler än vi, som tycker att det är bra....

2009-12-30

super

God mat och trevlig personal

Ni som bara klagar, sitt hemma och laga er egen mat.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger