Omdömen om Natalie på Pers Krog
2012-04-20
Alannys
Jag äter regelbundet på Natalies eftersom det är en restaurang som har allt man kan fråga efter; underbar mat, trevlig personal och mysig miljö. Jag blir faktiskt förvånad över de dåliga omdömena eftersom jag inte kan finna några dåliga sidor. Man bemöts trevligt av den igenkännande personalen och serveras mat som man skulle kunna äta 20 gånger om. Fonduen är underbar med ett urval av underbara såser. Jag rekommenderar denna restaurang till den som vill ha en varm och trevlig middagsupplevelse.
2011-12-16
Matglad
Efter ett kvällsbesök i fondueavdelningen så upptäckte jag till min stora förvåning ett läckande yttertak något som borde åtgärdas omgående har även önskemål om ett riktigt lås på gästtoaletten. Maten var till belåtenhet med stor variation på såserna stjärna i kanten. Vad gäller salladen (isberg och pfefferoni) något som erbjuds på pizzerior, så kan ni bättre. Mer valuta för pengarna finns och få på andra restauranger.
2011-12-09
Jessi
Tycker att maten var perfekt men den sjukt otrevliga , sura , otåliga servitrisen drog ner betyget till en 3:a. Stod över oss när vi tittade i menyn och suckade hela tiden... Tycker personligen inte att man ska ha ett sådant jobb om man inte är en "people person" så att säga...tyckte resten av personalen var trevlig dock :)
2011-07-25
Kristine
Oprofessionell restaurang. När familjen var där fick alla ut sin mat, förutom åttaåringen som fick vänta ovanligt lång tid. Maten var det inget större fel på förutom att man känner att personalen röker i köket. Äldsta dottern jobbade där och blev lovad en längre tid hos dom. Hon fick inte jobbet och fick aldrig en förklarning till varför, men det värsta var att hon INTE FICK BETALT för hennes jobb. Varken vår familj eller någon av våra vänner kommer besöka det här stället igen. Otrevlig personal också.
2011-07-07
Magnus Bergwall
God fondue, eftersom köttet inte kokas i buljong utan får puttra i olja. Bland de sju såserna finns ett par favoriter för envar. Lite pensionärsstämpel på inredning och personal.
2011-06-16
Oskar
Har varit runt om i världen och ätit på flertal kända restauranger, jag kan med stolthet säga att jag är glad att jag har hittat Natalie's. Extremt god mat och såser till, framför allt en underbar personal som får en att känna sig välkommen. En av Sveriges bästa restauranger solklart!
2010-12-01
Underbar service.. Bytt ut lite personal, speciellt en ung tjej, verkligen service inriktad och super rolig! Maten är god och mysig atmosfär.
2010-08-19
Bengt Sandberg
Vi kommer regelbundet till Natalie.
- Bra service
- God mat
- Prisvärt
- Trivsam atmosfär
- Bra läge
Oavsett när i veckan vi kommer är det fullt med gäster, så det är väl fler än vi, som tycker att det är bra....
2009-11-07
fortfarande sjuk
Dålig mat oavsett vad dom skriver om sig själva här
2009-08-23
missnöjd
Vi var många som kom och hade beställt bord. och blev väldigt dåligt bemöt att sevitrisen kastar menyerna på bordet där vi satt och två av menyn var bara vinlista i. Sen plansteken som då jag beställde medium stekt fick den nästa intill well stekt. Men på toaletterna skulle dom kunna städa imellan åt också.
2009-08-08
Sig
Har Malmös/Södra Sveriges i särklass bästa plankstek och fondue. Har besökt restaurangen väldigt mycket och aldrig gått där ifrån besviken eller missnöjd. Som rubriken lyder alltså: Fantastiskt!
2009-06-05
stefan
jag har varit på pers krog flera gånger och man tilldelas alltid en meny vid ankomsten, då i meyn så står det att vatten kostar 15 kr vilket i sin tur är relativt normalt på restauranger. Att maten var för dyr är också väldigt konstigt då jag ofta äter ute på olika restaurager och jag har inte lagt märke till att det ska vara dyrare på pers krog än vad det är på andra restauranger tvärtom tar man hänsyn till hur god maten är och hur mycket mat man får när man beställer en rätt så är det billigare än på 90% av alla restauranger som finns i malmö. Pers krog har bra mat, bra service och bra priser detta är en av anledingarna till att denna restaurang är en av de äldsta i malmö och jag hoppas att den alltid kommer att finnas kvar så länge jag kan äta.
2009-05-01
Mr. Krog
Personalen var arg och allmänt otrevlig. Sedan försökte en krögare som var lika gammal som menyn att övertyga oss om att köpa läsk. När vi då tackade nej så sa han: host host isvatten?? (ordet is uttalades väldigt snabbt, han nämde inte heller att det kostade 15 kr/glas). När vi sedan frågade varför "isvattnet" kostade pengar och varför han inte sa det så fick vi ingen förklaring. Maten var god, men till ett högt pris. Kommer aldrig att gå till stället igen.
2009-04-10
hihi
Maten mycket god, liksom utsikten. Priserna alldeles för höga o personalen lite mossig.
2008-11-23
N.I
varit där super många gånger o alltid lika bra o trevliga... ja tycker att ni alla som klagar borde gå nån annan stans eller laga egen mat hemma, de värkar som om ni e bara snåla o vet inte vad kvalitet e..
2008-11-12
coffe
Jag var på resturangen häromveckan och maten var riktigt bra, åt upp allt som jag inte brukar göra, och servicen var jättebra fick beställa direkt och vi fick maten jättesnabbt. Jag rekomenderar detta till alla och jag vill dit fler gånger.
2008-08-06
SS
Bästa fondue-stället i den här stan! Bara älskar deras banansås!
2008-07-29
Var på restaurangen häromveckan och servicen vi fick var hur kass som helst, otrevliga servitriser, tog en evighet tills drickan kom (knappt något folk på stället), snorkiga vid beställning av maten...fast maten var helt ok, lite maffiga priser för vissa rätter bara :0( Nä, en charmkurs hade inte varit fel!
2008-07-05
Krogproffs
Menyn är 70-tal, liksom inredning. Personalen likaså och de sträcker sig från ignoranta till direkt ohövliga. Du blir mätt. Men att ta 15 kronor för ett glas kranvatten, och hänvisa till det finstilta i menyn, är en sällsynt dumsnål attityd. Följden är att man stryker dricksen och bestämmer sig för aldrig mer gå dit.
2008-05-09
Aneta
Måste bara säga att mysigare och finare uteservering har jag aldrig sett Malmö finaste uteservering Maten var underbar. Aneta
2008-02-24
Mätta ännu
Gå till höger när ni kommer in för där serverar Maria mycket god fondue.Stora fina oxbitar och fin service vad mer kan man begära.
2008-02-17
richy
kunde inte äta 50% av köttet det gick inte att tugga,billigt färdig köpt bröd och en kock som tyckte att man skulle ha bättre tänder.jag lovar detta var en total katastrof.Helt bort kastde pengar.aldrig aldrig mer
2008-02-12
Maria&Benny
Vi är stammisar och älskar er mat. Kan varmt rekomendera hummersoppan(världensgodaste) och planksteken. Gott, gott, gott och gott.
2007-08-24
Camilla
väldigt god mat(har testat det mesta) och mysig atmosfär.
2007-08-15
Malmös bästa mat Vi är ett gäng som brukar gå och äta hos er, Bästa maten Bra personal, våran favorit är killen som alltid ler, (mörk ca 25 år) tar alltid hand om sina gäster och mycket service inriktad har all tid och kan rekommendera, det bästa.
2007-08-02
p&matti
Vi är stammisar! Bara älskar salladsdressingen man får till fonduen!!
2007-07-14
Miss N.
Maten är inte värd en endaste krona, förutom fonduen till specialpris på måndagar. Mat som var populär på fram till 1990-talet klarar vi oss utan. Dessutom till hutlösa priser när de inte ens grillar köttet utan steker det vilket verkligen inte är det mest föredömliga. Interiören talar för sig själv. Inget att hänga i granen! Servicen är medioker från de flesta i personalen utom från den gamla bittra mannen som pratar så dålig svenska att han inte borde arbeta med människor överhuvudtaget. Sur, otrevlig och oförskämd är minst sagt det han varit vartenda gång vi varit där oavsett om han varit "vår" servitör för kvällen eller inte. Nä, kicka honom och in med nytt blod istället!
2007-07-06
Vill skriva och tacka: MILE O DUSAN för att de ordnade begravnings middag för min mor och till all personal ett stort tack
2007-06-11
te
God mat, bra och trevlig personal och möjlighet att avnjuta måltiden i tre olika miljöer. Man kan själva välja om man önskar sitta utomhus, i en uterumslikande avdelning eller inne på restaurangen.
2007-02-05
Mycket god mat. Planksteken är suverän! Prisvärd och underbar
2006-11-22
Planksteken är helt underbar - rekommenderas varmt.
2006-08-27
uw
bra mat,skaplig service,prisvänlig
Supergod mat. Åt Elefantöra och det var mycket gott och fräscht, men alldeles för mycket mat för min del. Har ätit denna rätt så länge Natalie på Pers krog (f.d. Pers Krog) har funnits och det har alltid varit gott. Har även ätit andra rätter och det är alltid gott. Trevlig personal, så jag förstår inte dom som klagar? Hur är dom själv? Är man själv positiv så blir man bemött likadant. OCH!!! Rökarna är inte utslängda på gatan! TOPPEN!!