Omdömen om Sköna Jag
2010-10-11
maria
Jag går till Emma och gör mina bryn hon är den bästa. Väntar på att hon ska komma tillbaka. Hoppas hon kommer snart.
Hon är bäst på bryn!!!
2010-08-04
M
Kanonställe. Vicka goa tjejer. Har både gjort fest och vardags make-up. Jättefint. Naglar kan de verkligen. Senast tatuerade jag eyeline, perfekt att slippa måla varje dag. Nu kan man även bleka tänder där. Gå in o titta om ni inte har varait där!!!
2009-10-19
Tatuerade mina ögonbryn på sköna jag, vart inte alls nöjd, vart inte alls som jag ville.. Jag måste fylla i dom med penna för att dom ska se bra ut...gå inte dit o fixa ögonbrynen säger ja bara...
2009-08-03
//ni äger
Ni är så bra på att klippa,jag klipper mig inte nån annan stans!
2009-06-30
Tack/RA
Riktigt uppmundtande och glad blir man hos denna nageltjej Carolin. Som dessutom gör ett mycket proffsigt jobb. Tack för att vi har dig i stan.
2009-03-12
MP
Jag in till deras butik för ett par veckor sedan och såg att de hade frisör jag bokade en tid. Jag blev jättenöjd med min frisyr!
Tack!/MP
2008-12-30
Linda
Var och klippte mig och blev jättenöjd med håret! Jag kommer tillbaka!
Tack! /Linda
2008-12-09
a
Tyvärr är ni otrevliga, korta i tonen och ointresserde. Synd med en så snygg butik!
2008-11-05
Nöjd kund
Sköna jag har inte bara försäljning utav smink och massage, utan har även en frisör som har relativt billiga priser, och är jätteduktig. Hon har dessutom studentrabatter!Salongen är inte rörig med en massa folk springade runtomkring, utan man får gå en trappa upp och sitta i lugn och ro. Du är enda kunden åt gången.
Har klippt och färgat mitt hår hos Sandra länge! Lika nöjd varje gång! Rekomenderas verkligen!