Omdömen om Maxi ICA Stormarknad
2012-05-05
Maxi har ett stort utbud av varor och andra produkter det finns det mesta där. Så jag tycker det är en helt okej butik:)
2012-05-01
Jag är nöjd med att handla här och deras salladsbar är bra och varorna är fräscha. Sen hittar man ibland något mumsigt när man kollar i korgen med kort datum. Man vet aldrig vad man hittar där.
2012-04-27
Zeta
Vet inte om butiken kan styra sina kontroller men nu är det slut med att göra Maxis jobb!
Har fått alldeles för många avstämmningar (alltid korrekt) Det är på tok för mycket arbete att plocka i och ur. Lika bra ni gör jobbet själva, det går nog fortast så!!
2012-03-08
Ok men inte mer. Dubbelkolla alltid dina kvitton för det är väldigt vanligt att priserna inte stämmer med kvittot. Sedan är det ofta kort datum på många varor.
2012-03-06
Rolf
tack för ett härligt bemötande och hjälp när man inte hittar
2012-02-27
Åke Gustavsson
Vilken personal, alltid hjälpsamma.
2012-02-14
Lotta
Känner mig som en tjuv när jag handlat på maxi och har en ryggsäck på ryggen. Kassapersonalen frågar om de får titta i m in väska vilket de inte alls har rätt till så jag säger nej.
Då tittar personalen samt alla i kön på en som om man har stulit halva affären.
Många tror att de måste visa väskor för personalen men de har ingen rätt att kränka kunder på det sättet.
Hej Lotta
Vi har en rutin på Ica Maxi i Skövde där vår kassapersonal frågar alla kunder om vi får titta i deras väska/ryggsäck. Vi har ingen laglig rätt till detta och de är all personal införstådda med. Inom handeln finns det problem med stölder så även i vår butik, därför är vi otroligt tacksamma om man kan vissa upp sin väska eller ryggsäck. Vid vår entré informerar vi om att vi kommer fråga kunder om just detta vid kassan, så man vet om detta innan man går in i butiken. Det finns även möjlighet att förvara väskor/ryggsäckar eller kassar i värdeskåp vid norra entrén på Elins esplanad. Känns ju tråkigt att du att du känner dig kränkt, det är inte vår avsikt. Hoppas du är nöjd med detta svar. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss kundkontakt.skovde@maxi.ica.se eller på telefon 0500-445300.
Med vänlig hälsning
Jonas Ica Maxi Skövde
2012-01-07
Emilie 11
Vilken personal!! Sååååå bäst!! De säljer allt, kläder, mat, böcker mm...
2008-12-19
kanon
Den bästa butiken i hela Skaraborg
2008-12-17
Evert
Efter ombyggnaden och den nya nischen kan man verkligen finna allt här. Det finns en enorm hylla med enbart lufttorkad skinka, man kan beställa levande karp till jul (för dem som äter det), fryst duva och anka finns att köpa, en hylla med is och exotiska frukter, delkatesshyllor, eget bageri... något för de flesta!
2008-11-11
Ingela
ÄNTLIGEN en butik med stor och fräsch fruktavdelning, chark/fisk över disk och eget bageri. Vi åker mer än gärna några mil extra för att få handla så här BRA!!!
2008-11-03
petter
Efter ombyggnaden av Maxi så blev det mycket svårare att hitta. Maxi är en stor och härlig butik som har allt man behöver. Personalen är nog den bästa som tänkas kan. De är trevliga, de hjälper en och framförallt så har de alltid ett leende på läpparna. Om jag fick beskriva Maxi med endast ett ord skulle jag välja "Fantastiskt"
2007-05-13
Ingo
En riktigt välsorterad och bra butik med det mesta man kan behöva.

Stort utbud. Lite rörig affär men det är antagligen en vanesak, men därför är jag inte där och handlar så ofta.