Högsbo Taverna AB

Omdömen om Högsbo Taverna AB

2012-01-19

mikael Johansson

nöjd gäst

Superkäk varje dag. Personalen jättego.
Kan varmt rekomenderas.

2011-08-20

Arg lärare

Struntar i dietbarnen

Tyvärr är de väldigt nonchalanta med de portioner som ska gå till barn med allergier. Ofta kommer ingen mat alls till skolan, och då står man där med hungriga barn som ÄNDÅ inte har så kul. När man ringer hänvisar de till olika papper de skickar mellan sig, det är alltid den andres fel på företaget. De tar inte ansvar. Resten av maten är okey, men det är samma maträtter om och om igen.... alltid vattnig pasta på måndagar!

2011-07-07

??

??

Fattar inte vad ni klagar på detta är hur gott som helst, både skolmat o lunch

2011-07-07

Glad byggarbetare

Himmelsrikt

Go mat, rikliga portioner kan inte bli bättre

2011-03-21

Urförbannad Författare!

Urusel Skolmat

Håller med andra författare. Skolmaten är usel, när det är något någorlunda bra så är det så snålt att man inte blir mätt! Samma samma mat hela tiden! Detta är Sverige, Vi har en viss standard! Vi ska inte leva som Drängar som inte kan äta sig mätta! Och så Får man stå och se skolor där man kan äta sig mätt!

2011-01-13

/gymnasieelev

...

smaklös mat och vattniga grönsaker. Mångupprepad meny.

2010-05-06

Missnöjd

Skolmat

Skolmat skall dem inte hålla på med. Vi är jätte missnöjda med vad det lyckas leverera. Tyvärr så sitter vi med ett långt kontrakt så vi får helt enkelt hålla ut. Funderar er skola på att byta leverantör? Byt inte till Högsbo Taverna.

Nöje och kultur
R1000059;Catering