Omdömen om Clipodrom
2011-06-07
Allt var bra, bra förslag till klippningen samt. snäll personal, det negativa är att det kostar hela 390 kr för en klippning, lite väl dyrt igentligen...
2011-05-31
Hex3tor
Jag har klippt mig på clipodrom i många år. De är det bästa stället helt klart i stan. Sedan så måste jag ge Pia H en stor Sjärna som alltid klipper bra.
2011-02-25
kan inte hitta en bättre frisör. trots att jag bor i annan stad numera...så klipper jag mig alltid här när jag åker "hem" på besök...
2010-09-08
Lisa
Gått på clipodrom i flera år nu, ALLTID lika nöjd ,har varit hos olika varje gång. Bra omhändertagen och trvlig miljö. Bör Besökas!
2010-08-14
Blev denna gång klippt av en annan tjej, brukar ha Åsa som är bäst och som klippt mig i mer än 10 år. Denna gång var ett en supertrevlig tjej som hette Angelika. Är så nöjd. Nu finns det två på Clipodrom som är bäst ;)
2010-08-09
Caroline
Åsa på Clipodrom har aldrig gjort mig besviken, oavsett om jag ger henne "fria tyglar" eller om jag har mer att säga till om själv går jag därifrån 100% nöjd. Bättre frisör får man leta efter!
2010-05-20
SS
Jag har vart hos olika frisörer jämt, men nu har jag äntligen hittat "mitt" ställe! Kommer tyvärr inte ihåg frisörens namn..Lyssnade lääänge på mig och kom med förslag, noga med att jag skulle bli nöjd. Tyckte dock att det inte va så rolig styling direkt efteråt, men det är ju inte lätt att veta vad jag trivs i ;)
2009-08-10
Emma
RIktigt nöjd! Klippte mig hos Pia på Clipodrom som både lyssnade på vad jag sa (va rätt bestämd över hur jag ville ha de) men ändå la in sina egna åsikter och jag kan inte bli mer än hel nöjd! Duktig och trevlig tjej, bra produkter och rent och snyggt ställe! +++++++ Jag kommer gå tillbaka igen när de blir dags :)
2009-02-28
Ja! Testa Maria, hon är superbra, har bytt frisör hela mitt liv fram tills två år sen, nu är jag bara hos henne. Det finns två men det är hon som har varit blond..
2008-12-21
sofia
Stället verkar bra men jag hade nog otur med frisören. Hon lyssnade på mig men var väldigt osäker och gav inga egna ideér. Klippningen kändes inte helt 100 och själva stylingen misslyckades.. Kan ändå tänka mig att testa igen, då hos en annan frisör.
Åker numera totalt 60 mil för att klippa mig hos Pia H. Ingen gör det så bra som hon.
Snygg salong, trevlig personal, professionellt och bra pris!
Jag kommer aldrig gå till någon annan!