Jag har anlitat Marie i flera år när jag fått problem med min rygg nacke och höfter. Hon är helt fantastisk. Har en kunskap om kroppen som få har. Hon har en empatisk förmåga att få människor att inte sjunka in i sin sjukdom. Det är så viktigt att jag som patient inte låter min sjukdom ta över mitt liv. På detta är Marie så bra.När smärtan blir för stor ringer jag och får en tid hos henne. Det är min räddande ängel i kritiska lägen när allt bara låser sig. En undrbar sjukgymnast som jag varmt kan rekomendera.