Däckverkstaden verkar oseriös. Jag fick ett pris på fyra däck pålagda och klara. När min sambo kom och skulle betala gällde inte rabattkupongen som hon hade med sig. Det här pga av att JAG hade fått "så bra pris från början". Min sambo tog däcken ändå och betala.
När jag sedan ville lämna tillbaka däcken, pga av det inträffade, var det väldigt krångligt. Men till slut fick jag tillbaka pengarna för däcken. Tyvärr fick jag ändå betala en avgift för av och -påläggning, totalt över 800:- Kan berätta att ägaren var ursinnig vid samtalen med honom. Sammanfattningsvis, absolut inte nöjd med denna verkstad och kan inte rekommendera den.