Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 516 049 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

Frisör Självfallet

rating
Snitt 4,63 (27 omdömen)
Skriv omdöme!
0302 - 145 20, Göteborgsv. 3, 443 30 Lerum

Mer information

Kategori: Frisörer, hårvård

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på Frisör Självfallet
Lägg till bild

Omdömen om Frisör Självfallet

?

2013-11-18

Linn

Har aldrig känt mig så nöjd någonsin.

Frida är inte bara trevlig, hon är också en fantastisk frisör. Jag kom in med ett risigt, gulnat hår med en gräslig utväxt och gick därifrån med en snygg frisyr och en GRYM färg. Jag tror aldrig jag har känt mig så nöjd med resultatet hos någon annan. Frida har fått en ny stamkund!

?

2013-11-11

Petra

Fick betala 395 kronor för en toppning som tog ca 7 minuter, höll på att sätta i halsen. Det var både första och sista gången jag gick dit.

?

2013-10-22

Monica

Tack Frida!

Tack Frida, blev mycket nöjd med klippningen. Frida är en duktig tjej som jag varmt kan rekommendera

?

2013-08-20

Amandine

Underbar personal - underbart resultat!

Frida lyckades fixa exakt den nyansen jag ville ha på håret även om andra frisörer sagt att det kunde bli svårt. Extremt proffesionellt bemötande och härlig stämning på salongen - dessutom till bra pris! Allt i ett, kan inte bli bättre!

?

2013-07-06

MB

Bästa frisörsalongen !!

Jättefin inredning , bra personal och underbart resultat tack ännu engång Frida :)

?

2013-07-06

Julia

Fantastisk duktig frisör !!!

Jag har varit och klippt och färgat mitt hår hos Frida hon är en underbar människa och en fantastisk frisör. Rekommenderar varmt denna salong tack !

?

2013-07-04

Malin

Alltid nöjd

Så skönt att hittat en frisör i närområdet som jag vill återkomma till. Jättenöjd varenda gång!

2012

?

2012-07-12

Förre detta pippigul!

Tack!!!!

Tack Frida för att du tog emot mig och hjälpte mig med mitt hemska hår. Jag är jätte nöjd och kommer absolut att komma tillbaka:-)

?

2012-03-22

Thomas

Grymma tejer på SJÄLVFALLET

Duktiga tjejer, inte bara på att klippa, självfallet ;-), även mkt sociala och roliga att skoja med. Tycker om ungar och är en allmänt härlig och go stämning. Så blir manäven som karl ca 10 år yngre. Det gillade sambon. ;-) Hälsningar Thomas m sambo med härliga ungarna Amanda o Simon. ;-)

?

2012-02-19

Majsan

Nöjd och glad!

Har klippt och gjort slingor hos Frida och är väldigt nöjd med resultatet! Hon ger även tips och råd och man märker att hon brinner för att ta hand om kundernas hår:)

2011

?

2011-12-09

Nöjd Kund!

Lerums bästa frisörsalong!

Blir alltid lika nöjd med håret när jag varit hos er.
Angelica, du är grym!

Visa alla omdömen (27)

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen
Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.