Omdömen om Frisör Självfallet
2012-03-22
Thomas
Duktiga tjejer, inte bara på att klippa, självfallet ;-), även mkt sociala och roliga att skoja med. Tycker om ungar och är en allmänt härlig och go stämning. Så blir manäven som karl ca 10 år yngre. Det gillade sambon. ;-) Hälsningar Thomas m sambo med härliga ungarna Amanda o Simon. ;-)
2012-02-19
Majsan
Har klippt och gjort slingor hos Frida och är väldigt nöjd med resultatet! Hon ger även tips och råd och man märker att hon brinner för att ta hand om kundernas hår:)
2011-12-09
Nöjd Kund!
Blir alltid lika nöjd med håret när jag varit hos er.
Angelica, du är grym!
2011-09-15
Sandra
Jag kom in med hemskt GULT/ORANGET hår, jag såg förj*vlig ut rent ut sagt, jag kom till Frida och hon skrattade och sa detta fixar vi utan problem. Blev slingad och fin har aldrig varit så nöjd ! rekomenderar denna salong varmt TACK änu en gång.
2011-09-01
Jag rekommenderar denna salong varmt ! Tjejerna är lika trevliga och glada alltid även fast mina barn är oerhört jobbiga haha skämt åt sido ! Kram på er
2011-04-02
Richard
Jag älskar att vara på Självfallet när Veroica angelica och frida är på salongen alla har så sjuk humor och bjuder på sig själva,,, Det blir mycket skratt och alltid bra resultat, och till ett bra pris...
Missa inte dessa underbara tjejer hihi
2011-02-24
Kan du göra mirakel ? Och det kunde Frida med bravur, jag gick från kolsvart till blond det tog sin tid men ska man bli fin får man lida pin!!! Jag blev j...igt nöjd och bättre service får man leta efter. Kan rekommendera denna salong varmt. :-))
2011-02-15
Modell
Tack tjejer för en underbar visning tack för allt ni gjort helt underbart och tack ännu en gång för mitt fina hår e så nöjd<3
2010-09-02
De har nog inte ens grundläggande utbildning i färglära. Rena gissningslekan!
Brände av mitt hår och ville inte ens stå för kostnaden för de de gjort. Hade satt en överkryssad döskalle om jag bara kunnat!
Hej!!
Tråkigt att du känner så. Vi har alla godkänd utbildning och arbetar enligt konstens alla regler samt är medlemmar i sveriges frisörers riksförbund! Jag vet inte vad som hänt i detta speciella fall. Vore bra om du hörde av dej till mej som äger salongen istället för att skriva som anonym här! Om något sånt här händer skall det löas på ett eller annat sätt, men inte så här!
Hälsningar Veronica
2010-07-19
linda
Tillräckligt bra för mina slitna toppar, men inget utöver det vanliga.
2009-02-06
Juan
klippte mycket fint rakt och jämnt, gillade verkligen frisören som var underhållande och lugn. även en trevlig inredning
2009-01-02
Eric
Ingen har någonsin
klippt till frissen min
så fantastiskt bra
som Dilber gjort idá !!
2008-11-26
Jenny H
Jag är sååå super nöjd med min nya frisyr. Kom till Självfallet och Lotta med mitt långa tunga hår. Ville klippa mig kort men visste inte riktigt hur. Lotta kom med förslag och min korta frisyr blev en solklar succé :o) Har fått så många komplimanger :o) Tack snälla. Kommer aldrig byta frisör.
2007-11-02
Linn
Har aldrig haft en bättre frisör, är alltid nöjd när jag går därifrån, mina ideer om frisyr kanske inte alltid är vad som passar mig och mitt hår och då vågar dom säga det till mig.
2007-02-23
Pelle
Här kan man tala om proffs! Otroligt bra jobb och inte en massa privata telefonsamtal under behandlingen.

Tack Frida för att du tog emot mig och hjälpte mig med mitt hemska hår. Jag är jätte nöjd och kommer absolut att komma tillbaka:-)