Aqua Hår Trollhättan

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Aqua Hår Trollhättan

2012-01-23

Lintott

Mycket trevligt och proffsigt!

Jag droppa in i ren chansning och fick en tid direkt. Frisörskan var riktigt proffsig och lärde mig en massa nya knep för mitt hår! Jag är supernöjd med både klippning och slingor! Nytt år nytt hår!!!

2011-10-28

Annette

Supernöjd

Mycket vänligt mottagande och jag blev supernöjd med både klippning & färgning kommer definitivt tillbaka.

2011-06-27

anonym

sämre än sämst

Oprofessionellt! Visade ingen färg karta, klippte urdåligt o färgningen ska vi bara inte tala om. Funderar på om hon ens har gesällbrev...

Svar från Aqua Hår Trollhättan
2011-10-26

hej anonym ! vi har inte fått något klagomål på någon färg , synd tycker jag ! vi har alla gesäll och är dessutom diplomerade färg experter.så hör gärna av dig så fixar vi det som ev blivit fel mvh helene ägare av aqua hår

2011-05-30

sl

Ångrar att jag gick dit!

Är inte alls nöjd med färgningen! Under all kritik!!!

Svar från Aqua Hår Trollhättan
2011-11-07

F.o.m 1juni 2011 drivs salongen i ny regi. Som nya ägare har vi svårt att veta vad som hänt innan vi började . Vi tycker det är tråkigt om du inte var nöjd men numera har vi en nöjd kundgaranti där vi naturligtvis försöker åtgärda det som inte känns bra! MVH Aqua Hår

2011-04-16

Nöjd kund

Rekommenderas

Mycket nöjd efter mitt besök hos Mie´s! Slingorna och klippningen som Sanda gjorde blev perfekt.
Bra lokal och helt ok pris.

2010-03-30

kund med bångstyrigt hår

Kanon!

Kanonställe!! Trevlig o mkt kunnig personal. O Lena...du e bäst!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård