Nordens Ark

Omdömen om Nordens Ark

2009-07-04

Peter

Härlig djurpark

Vackert placerad vid vattnet. Underbar utsikt vid järvens hägn.
Till skillnad från en annan svensk djurpark är inte Nordens Ark tungt kommersialiserad. Det är en bra gångväg under träden en stor del av promenaden. Med lite tur så ser man de flesta djuren, då de får bra ytor att röra sig på. Samtidigt får man ha ett visst tålamod och leta efter djuren, de kommer inte på beställning som vissa vill ha det.
Ganska kul när vargarna sprang förbi i hägnet när man åt sin skinkmacka och när järven försökte bada i sin vattenskål.

Rekomenderas starkt till de som vill göra ett mer seriöst besök på en djurpark. Priset är bra och området är vackert.

2007-09-04

AN

Mysigt

Mysig djurpark man kan ta det lugnt och ha det bra. Vi åker dit ett par gånger om året.

2007-01-04

Bra djurpark

Jag och mina barn var på djurparken i somras och jag måste säga. För att bevara djur som är utrotningshotade, men även få se dom så tycker jag att det var roligt att se att djuren har så bra.

2006-07-30

Jenny

otur

Denna djurpark var inte riktigt vad vi förväntat oss, det var väldigt lite djur man kunde se, dom var väl skyddade från allmänheten vilket var bra för djuren men inte vår fyra åriga son, som inte fick träffa eller se några djur, då är Borås alt Kolmården mycket bättre.
Om man förväntar sig att se djuren.

Fler företag i Hunnebostrand