Kategori: Optiker, optiska artiklar - Legitimerade optiker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Wasa Optik
2011-05-24
Marie
Fantastisk butik med underbar personal som har en massa humor, men som framförallt hjälper till att hitta bågar som passar och som sticker ut på rätt sätt, man blir alltid nöjd och kan få ett par originella glasögonbågar som inte halva göteborg springer runt med!
2008-06-25
Stamkund
Har nu gått till Face Lift i över 10 år. Fantastisk service och man kan lita på att man inte blir lurad. Stort orginellt urval av bågar i alla stilar. Ett plus för de roliga linskallelserna!
2008-03-12
Eva
Har gått till Wasa Optik i 20år.Har alltid varit nöjd.Mycket trevlig personal.
2008-02-28
Den petiga!
Massor av snygga bågar att välja på, kunnig personal med humor, trevlig affär, blandade priser. Efter 43 år med glasögon har jag aldrig mött så bra personal som här!
2008-02-28
Tanten
Fick snabbt tid. Hjälp och tips som slutade på ett lågt pris. Optikern ville inte bara sälja utan hjälpte till med tips om ögondroppar istället.Verkligt proffsigt. Jag kommer tillbaka nästa gång också.
2007-08-06
Mariana
Bäst i stan, proffs på synfel och rätt bågar, har anlitat dem i 30 år. Tomas och Janne e goa glada gubbar också!
2007-05-21
mamman
Med två sportiga glasögonprydda tonårssöner är det en fantastisk tillgång med en optiker som med stor vänlighet och kunnighet lotsar i en värld med roliga och trendiga bågar och olika slags linser. Och som grädde på moset låter en inte allt för rik barnfamilj sprida ut kostnaderna över året utan krångliga och dyra upplägg för delbetalning!!
2007-05-14
Corazón
Och inte nog med det:fantastisk personal! Kunniga,duktiga, roliga och oerhört serviceinriktade.
2007-04-14
Bättre service tror jag inte går att få! Pålitliga med humor o snabb service. Ett gott gäng o det känns när man kommer in för att få hjälp.
2006-11-27
Johan
Bästa optikern i stan, bor en bit utanför göteborg men klart värt att åka in, service och kunnande på hög nivå
2006-11-27
M
Man har både roligt och nytta av att gå till Face Lift. Humor och roliga, snygga bågar!
2006-09-04
Karolina
Stans bästa ställe med riktigt proffsiga optiker med sinne för humor!
Alltid lika roligt att gå dit!
2006-07-06
Helena
Här har hela familjen alltid fått mycket bra hjälp att hitta de allra fräckaste bågarna - man känner att de verkligen bryr sig. Jag kommer aldrig att byta optiker. REKOMMENDERAS varmt.
2006-07-03
Nicclaz
Mig och min familj har Face Lift lurat på lustiga bågar i över 15 år.
Vi är nöjda med resultatet och det trevliga bemötandet.
Allt vore toppen bara vi fick 50% i rabatt.
2006-06-22
RBL
Utan tvekan ett företag som erbjuder toppservice och kvalitetsprodukter. Vänligt bemötande och trasselfri service.
2006-06-15
emelie
Jag har alltid blivit mycket väl bemött av trevliga, roliga och duktiga optiker på Wasa Optik. På Wasa Optik är det en fröjd att handla glasögon.
2006-05-09
Katla
Mycket vänlig och professionell personal som garanterat hjälper dig utan lurendrejerier. REKOMMENDERAS!
Ett trevligt bemötande och en nogrann synundersökning får man här. STORT plus att personalen är så oerhört duktiga på bågar, stil och trend. Jag har gått från att vara en osäker glasögonanvändare till att stortrivas i mina nya bågar. Dom passar mig perfekt!
Rekommenderas varmt! Extra tack till Janne!