Omdömen om Ridsport Tre Hästar
2010-08-11
FD Nöjd
Ett par av personalen är rena skräpet. Har handlat här i flera år och har den senaste tiden blivit illa bemött av en ny "stöddig" tjej. Felaktig information om produkter, snorkiga svar och tyken. Överväger att sluta handla här.
Ros till westerntjejen som är riktigt proffsig.
2008-12-29
Carro
Bra med begagnat avdelningen, personalen är trevlig och butiken har ett bra sortiment. Det negativa är priserna som är högre än många andra butiker i och kring Göteborg.
2008-12-02
AloeFreak
Märkes butik som inte är "för fina" för att även erbjuda begagnat - toppen!
God service, bra kvalitet (pris därefter).
Nackdel att man inte kan få reservera spån/torv när man faktiskt är i bil på väg dit och önskar hel pall : (
Surt att åka fem mil med släp för att höra; Tyvärr, de han ta slut innan du kom.
Därför endast tre stjärnor!
2008-03-05
Elitponny
Har jämfört priserna med den största butiken i göteborg. De har inte alls så mycket att välja på sen är de mycket dyrare.
2007-09-20
Stort sortiment. Mycket kvalitetspodukter! En av de bättre butikerna i landet. Själv åker jag runt i stora delar av sverige/europa på tävlingar med mina döttrar. Har stor erfarenhet av olika butiker med mindre sortiment och höga priser. Glad elitponny mamma -Uppsala
2007-06-28
ÅE
Har jämfört priserna med största butiken i göteborg och visst, något enstaka pris har varit bra, men mestadels har de inte så mycket att välja på och är mycket dyrar än för liknande saker än där jag alltid brukar handla.
2007-06-04
Annika
Kunnig och trevlig personal! Ett extra för begagnat avdelningen!
2007-05-29
C.O
En mycket trevlig butik med trevlig och kunnig personal. Toppen då man är nybliven hästägare och har många frågor.
2007-05-11
Bra service, men torv och spån finns aldrig inne när man behöver...
2007-04-27
Alltid trevliga och hjälpsamma. Bra priser!
2007-04-23
EB
Stort sortiment, ibland kan man hitta guldkorn här men priserna är enligt min uppfattning något högre än i många andra ridsportbutiker.
2007-02-05
kan mycket om både hästutrustning och kläder, utrustning till ryttaren. De försöker alltid hjälpa en på bästa sätt.
Tycker personalen e grymt bra. Får alltid den hjälp jag behöver. Lite dyra men bensinen e dyr den med om man ska köra runt och leta billigare.
Beg avd är super för mig som gärna handlar beg.