Frisörgruppen

Omdömen om Frisörgruppen

2012-01-09

sandra

urdåligt

va inne och skulle få bli extra fin i håret.
Det blev helt fel och jag skulle få komma tillbaka för att få de rätt. Gick tillbaka och det blev fel IGEN. Nu ser man knappt klok ut, dessutom fick jag betala för att dom skulle rätta till misstagen som dom gjort. ej ok.
Två chanser räcker för mig.

2011-10-21

Elin Elin

SUPER NÖJD!

Jag har flera gånger "fixat" mitt hår på frisörgruppen och har varit mycket nöjd med både resultatet och frisörernas bemötande. De har alltid nya och roliga idéer och tid att lyssna på vad jag vill! Tack!

2011-10-03

Nöjd

Inspererande klippning som passar mej

2011-10-02

Jättenöjd

Bra service och en kanonbra klippning!

2011-09-30

sandra

Riktigt missnöjd

* förstörde mitt hår. Väldigt besviken tur att det fanns en annan frisör på samma gata som räddade mig.

Svar från Frisörgruppen
2011-10-18

Att "förstöra" någons hår är något som vi ser mycket allvarligt på. Vi jobbar med några utav marknadens bästa och mest skonsamma produkter och strävar alltid efter bästa möjliga resultat, sker det ett missförstånd och du som kund är onöjd är det viktigt för oss att vi får chansen att gottgöra detta. Mvh Frisörgruppen.

2011-09-05

Missnöjd kund!

Jag skulle få min utväxt färgad och bli klippt. Det kostade 1200 kronor. När jag kom hem såg jag att håret bak inte var färgat på utväxten. Så jag hade fortfarande mörk utväxt som syntes tydligt när jag hade håret uppsatt. Dessutom var mitt hår snett klippt, som två trappsteg. Kommer nog inte att gå tillbaka igen!

Svar från Frisörgruppen
2011-09-26

Jättetråkigt att det du inte känner dig nöjd. Det är våran högsta prioritet att kunder ska trivas och bli nöjda. Vi hade uppskattat om du kom tillbaka strax efter ditt besök så vi hade fått en chans att rätta till det.
Mvh Frisörgruppen

2011-08-31

Mikaela

Toppenbra!!

Jag har alltid gått till olika frisörer varje gång jag ska klippa mig, men den här är en keeper!
Frisören visste precis vad jag ville ha fast jag knappt visste det själv, blev jättenöjd med resultatet. Det märks att de är erfarna och proffsiga, och snabbt gick det. Man kunde dessutom välja på elevfrisör och ordinarie, med en mindre prisskillnad.
Rekommenderas varmt, jag kommer definitivt gå tillbaks hit nästa gång det är dags att klippa sig!
Helt okej pris också.

2011-07-13

Riktigt bra!

Rekomenderar verkligen denna frisörsalong! superduktiga och trevliga. älskar massagestolarna man får sitta i när dem sköljer håret haha.

2010-10-05

Carris

Bästa frisörerna någonsin!!!

Har vart kund hos Frisörgruppen i snart 3 år nu och dom är helt fantastiska, man blir alltid väl omhändertagen och alltid massa bra tips och idéer! Duktiga på att klippa, färga och styla man känner sig som en prinsessa när man går därifrån och med deras underbara energi så får man en kick som varar till nästa besök!!! Ni är bäst!!

2010-08-23

Räddaren i nöden!

Har varit kund till och från i ca 5 års tid. Varje gång jag prova någon annan blir jag besviken och går tillbaka hit och blir nöjd. helt ok i pris och dessutom har de jättesköna massagestolar i schampooneringen. Har tipsat flera väninnor som blivit lika nöjda dem (och det är riktigt kräsna tjejer) så nu är vi flera stycken som går hit regelbundet. Rekommenderas varmt!

2010-07-19

Frida

nja..

Var inne och skulle boka tid och kolla av pris på frisörgruppen! fick en bra tid och bra pris! Härligt!
Behandligen blev helt ok men det va när det skulle betalas som det gick snett... Det pris som sades dagen innan var helt plötsligt ändrat till ett högre pris... frisören skyllde på att det tagit längre tid än förväntat och tyckte att vi skulle mötas på halva vägen... Det tycker jag är dåligt kundbemöttande! De förlorade en kund som vill ha en trygg trevlig frisör...

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård