Omdömen om Frisörgården
2011-08-20
Nöjd kund
Är så nöjd. Jag som förre betyggivare letade också upp bilder på hur jag ville ha min frisyr och frisören förstod precis. Men vi kanske hade olika frisörer? Det finns ju fler.
2011-07-05
Tack för flertalet perfekta klippningar! Man är alltid lika snygg i håret när man går från er salong. Jag har alltid fått det precis som jag velat ha det varje gång!
Tack Harriet!
2011-02-03
Monika
Jag har aldrig varit så missnöjd efter en klippning som när jag klippte mig här. Trots att jag hade med mig en bild av hur det skulle se ut både bakifrån och från sidan gick jag därifrån med en totalt annan frisyr. Där det skulle vara långt blev det kort och tvärt om. Behövde inte betala för klippningen men kommer aldrig gå dit igen. De som sett önskemålet och slutresultatet förstår inte vad i hela friden som gick snett. Efter att jag sparat ut håret ett halvår gick jag till en annan frisör med samma bilder och fick som tur var det jag önskade.
Frisörgården är alltid en trevlig plats att klippa sig på, och jag blir alltid lika nöjd när jag går därifrån och stort tack till Anna som klipper kanon och alltid gör som jag vill .//Lennart