Laddar...

Just nu 297 064 omdömen

Fler träffar Hotell, pensionat Göteborg

Clarion Collection Hotel Odin

Tel 031 - 745 22 00, Odinsg. 6, 411 03 GÖTEBORG
4,85 Baserat på 13 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

13 omdömen för Clarion Collection Hotel Odin:

RSS

2009-08-21

Resvan

Bra men inte bäst

Ett bra hotell utan att glänsa. Läget är mindre bra om man ser utifrån Göteborgsperspektiv. Det finns många hotell i den prisklassen som jag skulle välja innan detta.

2009-07-05

bäst

mycket underbart hotell. helt fantastiskt

2009-05-28

Ho

Underbart

Jätte fint och fräsht hotell med bra sängar och bra comfort. Utsökt kvällsbuffe som mättar även den krässne Underbar vistelse om man vill relaxa nära till shopping sportaktiviteter mm

2009-03-09

Louise

Så bra kan inte bli bättre.

Ett helt underbart hotell som jag jätte gärna bor på igen. Kommer varmt rekommendera detta hotell till andra. Service inriktad personal och ett vackert hotell som har allt. Ett extra stort plus för den underbara kvälls buffèn.

2008-11-25

Lofgren

Konferens och allt-i-ett.

Centralt, tillgängligt. Att ha en konferens här med deltagare från hela Sverige - perfekt! Man kommer till Centralstationen och har bekvämt gångavstånd, alltså mycket bekvämt, till hotellet. När man checkat in kommer en positiv överraskning till - rummet! Kyl, frys, spis, fläkt, mikro - fast det behöver man ju inte, men OM man ville...Man sover lugnt, miljön är tyst, och ändå är man mitt i sta´n. Hotellet erbjuder lata, bortskämda deltagare ett allt-i-ett-paket, bra service med konferenslokal på översta våningen med utsikt över hela Göteborg och takterass! Sedan finns förståss buffé, lunch, fika med både nyttigt och annat, och frukost som avslutas med gräddande av våfflor! Tack! Jag kommer gärna tillbaka!

2008-10-02

Anja

Ojojoj vad Suuuper bra!!!

Scandic,sas radisson,choise,Best Western och Elite Hotel. Här har ni mycket att lära av!!!!! Så skall ett Hotell se ut och underbar personal

2008-09-05

Värmland

trevlig personal

Tack för att ni tog hand om oss när vi var på besök i sveriges finaste stad..

2008-07-14

skåningarn

Detta är lyx

Vi har varit på många hotell men detta va det bästa servic och vänlighet.Man kan inte få det bättre.

2007-10-28

kricki

KANON!!

Bästa hotellet i Göteborg, fräscht, fina rum och centralt men bäst av allt, supertrevlig personal som verkligen bjuder till. Vi kommer gärna tillbaka!

2007-09-08

BÄST

det finaste choicehotellet jag bott på. finns ingenting att klaga på!

2007-04-09

Perfa!

Superfräscht!!!

Supermodernt hotell som ligger nära stan. Mycket prisvärt, med tanke på att både frukost, eftermiddagsfika och kvällsbuffé ingår. Känns som att bo i sin nyrenoverade lägenhet,väldigt stilrent. Bra också att rummen är utrustade med ett mindre kök för de som bor där länge!!

2007-03-09

m,m

det här är ju bara bäst

2006-03-17

JEF ;)

Superbra!

Mycket fint och prisvärt hotel! Snygga rum, gratis kvällsbuffé och god frukost. Boka superiorrum-dom har fullt utrustat kök!

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Clarion Collection Hotel Odin

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)