Omdömen om Clarion Collection Hotel Odin
2011-05-17
Måste säga att maten är under all kritik!
I början när dom började med lunch så var det bra mat. Men nu är det mkt sämre. Smakar ingenting.
Skärpning!
2010-09-20
Kerstin
Det var första gången vi bodde på hotell Odin men vi kommer gärna tillbaka!Jättesköna sängar,(Clarion collection room)trevlig personal och jättebra frukostbuffe´.Lite tråkig kvällsbuffe´men helt godtagbort,då slipper man ge sej ut om det är dåligt väder och så.Nära till shopping.
2010-05-20
Fam Norell
Andra gången vi bor på detta hotell i Centrala Göteborg.. Vi har två barn och de rummen vi har haft är med kök.. dvs som en liten lägenhet.. Superköna Hästens sängar och jättegod frukost.. Dessutom ingår en kvällsbuffé om man så önskar.. Vi kommer givetvis att bo här vid nästa Götebors besök..
2009-05-28
Ho
Jätte fint och fräsht hotell med bra sängar och bra comfort.
Utsökt kvällsbuffe som mättar även den krässne
Underbar vistelse om man vill relaxa nära till shopping sportaktiviteter mm
2009-03-09
Louise
Ett helt underbart hotell som jag jätte gärna bor på igen.
Kommer varmt rekommendera detta hotell till andra.
Service inriktad personal och ett vackert hotell som har allt.
Ett extra stort plus för den underbara kvälls buffèn.
2008-11-25
Lofgren
Centralt, tillgängligt. Att ha en konferens här med deltagare från hela Sverige - perfekt! Man kommer till Centralstationen och har bekvämt gångavstånd, alltså mycket bekvämt, till hotellet. När man checkat in kommer en positiv överraskning till - rummet! Kyl, frys, spis, fläkt, mikro - fast det behöver man ju inte, men OM man ville...Man sover lugnt, miljön är tyst, och ändå är man mitt i sta´n. Hotellet erbjuder lata, bortskämda deltagare ett allt-i-ett-paket, bra service med konferenslokal på översta våningen med utsikt över hela Göteborg och takterass! Sedan finns förståss buffé, lunch, fika med både nyttigt och annat, och frukost som avslutas med gräddande av våfflor! Tack! Jag kommer gärna tillbaka!
2008-10-02
Anja
Scandic,sas radisson,choise,Best Western och Elite Hotel. Här har ni mycket att lära av!!!!! Så skall ett Hotell se ut och underbar personal
2008-09-05
Värmland
Tack för att ni tog hand om oss när vi var på besök i sveriges finaste stad..
2008-07-14
skåningarn
Vi har varit på många hotell men detta va det bästa servic och vänlighet.Man kan inte få det bättre.
2007-10-28
kricki
Bästa hotellet i Göteborg, fräscht, fina rum och centralt men bäst av allt, supertrevlig personal som verkligen bjuder till. Vi kommer gärna tillbaka!
2007-09-08
det finaste choicehotellet jag bott på. finns ingenting att klaga på!
2007-04-09
Perfa!
Supermodernt hotell som ligger nära stan. Mycket prisvärt, med tanke på att både frukost, eftermiddagsfika och kvällsbuffé ingår. Känns som att bo i sin nyrenoverade lägenhet,väldigt stilrent. Bra också att rummen är utrustade med ett mindre kök för de som bor där länge!!
Vi bodde i ett familjerum på femte våningen ut mot gatan och det var inga problem med trafikljud. Gott om plats för fyra personer. Bra med våningssäng istället för bäddsoffa. Fräscht badrum med dusch. Något stökigt nere i frukostmatsalen eftersom vi var där vid familjeresenärernas högsäsong (första dagarna i augusti). Något dyr parkering i hotellets garage, 200 kr per natt.