Omdömen om Ystad Saltsjöbad
2011-08-11
Therese Nilsson
Jag och min pojkvän hade bokat varsin ansiktsbehandling som personalen i spa-receptionen förväxlade så jag betalade en behandling som jag inte ville ha. Personalen tyckte att en tillräcklig kompensation för detta var att avbryta min pojkväns längre behandling och ge tillbaka mellanskillnaden mellan den behandling jag fick och min pojkväns. Detta anser inte jag vara någon tillräcklig "kompensation" alls. Jag vill ogärna betala för något som jag inte bestämt och bokat själv. Den avbrutna behandlingen på ca 20 min återstående tid kan ses som den lilla mellanskillnad som vi fick tillbaka på deras misstag. Mer rättvis kompensation hade varit ett större avdrag, tex 50% rabatt på min behandling utöver den mellanskillnad vi fick ut. Det som gjorde det hela ännu mer trist var att personalen vid spa- receptionen inte tog på sig fullt ansvar utan skyllde på att jag kanske hade varit otydlig vid bokningen vilket jag inte varit.
Hej, vad tråkigt att höra. Ring gärna mig direkt 070-6039999 eller vår kvalitetschef så får jag lyssna på var vi brustit. Vi älskar nöjda gäster och brukar normalt leverera det. Snälla, hör av dig
Agnes A
Jag och min sambo har gästat YSB vid ett flertal tillfällen och är lyriska över detta ställe!
Fantastisk läge, suveränt mat, oklanderlig service där personalen vid ett flertal av våra visiter gjort mer för att göra oss glada och nöjda än man egentligen skulle ha krävt - en fantastisk oas för oss att komma ifrån vardagen till. Med vissa av deras prisvärda vistelseerbjudande får man såååå mycket mer än man betalar för. Åk dit, helt enkelt!
Ted
Vi håller våra BNI möten varje onsdags morgon på ert hotell och jag måste säga det att utlåtandet från oss alla företagare är att ni håller superb klass både på mat, service och personal. För att inte tala om den atmosfär som ni paketerar allting i
2011-05-02
Har bott hos er ett antal gånger och min bedömning är Bra service även om utcheckningen tar lite väl lång tid. Maten är god och personalen trevlig. Akustiken i matsalen kunde vara bättre för att komma upp i solar...
Spat är helt underbart när det inte är för mycket folk, liknar då tyvärr mest ett vanligt badhus. Sista gången var även utomhuspoolen dåligt städad/ohygienisk och riktigt äcklig. Det finns en del saker att jobba med och vad jag förstår så är man på tå och rättar till allt efterhand så jag testar er gärna igen och hoppas att jag har rätt...
(Ser även fram emot att se vad ni gör med Falkenberg - en annan pärla)
2011-04-27
Mia och Stefan
Vill även tipsa om denna sida där företaget får kritik för dålig städning och överpris! Företaget har inte heller svarat på inläggen. Jag är tacksam om ni låter detta stå kvar eftersom någon (företaget?) tar bort/anmäler mina inlägg när de publiceras så att de försvinner. Tips, kolla denna länk med fler klagomål!
Hej Mia,
tack för din feedback. Tråkigt att du känner så och vi känner inte igen oss riktigt i detta men tar allvarligt på kritiken. Förstår dock inte varför du gör 5 inlägg?
Kontakta mig direkt så kan vi ha en konstruktiv dialog.Kontaktuppgift finns på ysb.se
2011-04-19
Jon
YSB ligger jättefint vid havet, spa området är bra, rummen är små men fina och maten är oftast bra. Omfattande nybyggnation pågår, vilket resulterade i att vi väcktes klockan 0700 och hantverkarna står och glor ner på badande och solande gäster i pauserna...
Hej, vi bygger för framtiden. Hoppas du inte stördes för mycket. Beklagar iså fall detta.
Vi får 29 nya fina rum, en fantastisk svit med ut-ealtan med två bubbelbad på taket.
Välkommen åter.
VD Ystad Saltsjöbad
2011-03-18
Joakim o Maria
Var stor middag med 70 personer från Tillväxtskolans företag i går kväll. Trots mycket övriga gäster i restaurangen, bjöds vi på en fantastisk välsmakande middag och en mycket trevlig och god service.
2010-12-17
Tobias
Ystad Saltsjöbad är ett fint hotell med vackert läge och mysig atmosfär. God mat och trevlig personal i restaurang och bar. Rummen håller god svensk standard och spa avdelningen är väldigt fin och ger en ro i sinnena. Njutningsfullt! Dock lever inte front desk upp till hotellet i övrigt. Det var en kund före mig i kön med två personer som jobbade i receptionen. Den ena var "upptagen" med annat, sig själv? Den andra verkade inte kunna reda ut hur hon skulle checka ut paret före mig i kön. Det tog 20 minuter innan det var vår tur! Dålig effektivitet och därmed dålig service. Tråkigt att det är det sista man kommer ihåg från vistelsen.
Hej Tobias och tack för din återkoppling. Jag uppfattat att du har haft en fin upplevelse men fick lite smolk i bägaren i receptionen. För att bli bättre har vi plockat bort vissa uppgifter i frontdesk och lagt detta på en bokningsavdelning så att all kraft kan riktas till er som kommer till oss eller checkar ut.
Stort tack för återkopplingen. Det är så vi kan utvecklas vidare.
2010-10-11
Henrik Ekstrand
Jag var en av två toastmasters på en bröllopsfest som hölls på YSB. ALLA i personalen var verkligen otroligt hjälpsamma och tillmötesgående och det var bara positiva miner från det vi steg in i receptionen fram till det vi lämnade dagen efter. Ett särskilt stort tack till hovmästaren och hennes stab som verkligen var på plats med rätt saker vid rätt tidpunkt under hela kvällen.Inga frågor var för dumma och inga problem fanns som man i alla fall inte försökte lösa (mig veterligen löstes verkligen allt också). Strålande service! Tack!
God mat, och ett underbart läge vid havet. Otroligt bra.