Omdömen om Sävedalens Däck & Fälg AB
2011-05-25
Kent Möller
Har nöjet att samarbeta med Sävedalens Däck både i mitt arbete och privat. Dom är den absolut den bästa, och proffsigaste däckfirma jag samarbetat med. Är det några problem fixar dom det snabbt och proffsigt. Och så finns ju Heidi i kundmottagningen. Alltid trevlig och hjälpsam
2011-04-16
Droskägare i Taxi Götebor
Att det finns så service inriktad personal är man inte van vid, kom en lördag med sommardäck utan fälgar, hade inte beställt tid, DET VAR INGA PROBLEM. Fick mina däck monterade, allt med ett leende och vänligt bemötande av hela personalen.
Kan varm rekommendera denna däckfirma till alla.
2010-11-03
NH
Aldrig några problem, bara ett glatt-"det fixar vi".
Kort och gott, 10 poäng på service och kvalitet.
Tack!
2010-03-15
Håkan
Alltid bra service och bra priser. Får alltid snabb och bra hjälp. Aldrig omöjliga att hjälpa till med nåt.
2008-08-04
Åse
Trevliga, tillmötesgående, hjälpsamma och bra priser. Kan inte bli bättre.
2008-04-14
Fick snabb och proffsig hjälp när jag hade punka på mitt mopeddäck. Kom dit, dom fixade och jag åkte hem. Tog bara 3 minuter.
2007-10-15
Reidun
Mycket trevligt bemötande. Professionella killar och tjej som gärna delar med sig av sin kunskap. Superbra service. Bra priser.
2006-10-16
Henrik
Trevligt bemötande, snabb och skicklig service. Och låga priser. Det blir inte mycket bättre än så här!
Vill ge beröm för Sävedalens Däck för den kunskap samt för det profesionella arbete de utför.
En nöjd kund