0520 - 41 14 99, Ladugårdsv. 101, 461 70 Trollhättan

Omdömen om Junkyard.se

2012-05-08

elinell elinell

Schysst!

Supersnygga kläder i bra kvalité!
Här finns kläder som inga andra butiker har, lite mer skate-street även för tejer! Det gillas skarpt!
Snabba, smidiga leveranser, bra kundtjänst!

2012-04-28

SNYGGA KLÄDER

VÄRLDENS SNYGGASTE KLÄDER <333

2012-02-09

Undring!

Kan man lämna tillbaka saker från Junkyard? Om det inte passar alltså?

2012-02-20

Javisst, du har 14 dagar på dig att returnera efter att du tagit emot varan. Använd gärna vårt retursystem som du hittar på MinSida där själv kan registrera din retur eller lägga undan för byte. På så sätt slipper du lägga tid på telefon eller mailkonversationer.

0520-411499

info@junkyard.se

2011-09-27

Erik

Har alltid levererat!

Bra butik, sköna prylar och modeller.
Det som saknas för fullpott är lite ninja-prylar från taiwan, http://www.megawing.com.tw/

2011-05-06

Sven Jerka

Handla inte på Junkyard.se!

Beställde ett antal klädesplagg från Junkyard.se. Efter en vecka fick jag hem min beställning. Allt dom hade skickat var fel. Det som stod på följesedeln stämde, det var det jag hade beställt. Men det dom skickade var helt andra klädesplagg.
Mailade kundservice som svarade att dom skulle skicka mig en returlapp och sen betala tillbaka mina pengar så fort dom fått tillbaka returen.
Över en vecka gick, ingen returlapp kom. Ringde upp och fick då en returlapp skickade på mailen iställlt. Varför dom inte gjorde det på en gång förstår jag inte?
Två veckor efter att dom fått tillbaka min retur har mina pengar ännu inte blivit återbetalde. Har ringt kundservice som bara är allmänt ointresserade av att hjälpa till.

Det minsta man borde kunna begära av ett företag är att dom skickar det som kunde beställt och när fel uppstår hjälpa kunden att lösa problemet. Dessa två saker verkar Junkyard.se helt ointresserade av.

2011-05-06

Hej
Det du råkat ut för låter inget vidare alls och stämmer inte bra med hur vi har för avsikt att behandla ärenden med fel skickade varor.
Varför pengarna ännu inte blivit ut betalda kan jag inte svara på utan mer info från dig men om du kontaktar mig på tobbe@junkyard.se med namn och ordernummer så skall jag se till att det hela löses skyndsamt.

0520-411499

2011-03-29

Fredik N

Usel kundtjänst

Köpte en vara för ca fyra veckor sedan. Returnerade varan då storleken inte passade och färgen inte stämde med beskrivningen. Nu efter tre veckor har fakturan som ställdes ut fortfarande inte strukits trots att vara kommit tillbaka till junkyard. De svarar inte heller på mejl vilket är mycket dåligt (skickat ett flertal). Telefontiden är bara mellan 8-12 vilket är en omöjlig tid för oss som jobbar. Köp avrådes.

2011-04-06

Hej
Vi försöker alltid svara på alla mail inom 24 timmar så att du inte skulle ha fått något svar låter konstigt. Då jag ej kan gå in och titta på ditt ärende har jag svårt att hjälpa dig men kontakta mig på tobbe@junkyard.se så skall jag se till att lösa detta omgående.
Sedan vad det gäller telefontid så tar vi till oss vad du säger.
Kan samtidigt berätta att vi håller utveckla ett nytt webbaserat system som kommer göra så att kunden varken behöver vänta på mailsvar eller sitta i telefonkö utan kommer att kunna utföra all sina ärenden vilken tid på dygnet som helst.

0520-411 499
tobbe@junkyard.se

2011-03-21

Alex

Dålig kundservice

Räkna inte med att de är hjälpsamma om man vill returnera en defekt vara. De skickade aldrig den där returpåsen de sa att de skulle göra...

Räkna med att de kan ta bort varor från din order i efterhand utan att meddela om detta.
Min andra order saknade grejer som de aldrig skickade.

2011-04-06

Hej
Retursedeln skickas manuellt via vanlig post så att den inte kommit till dig kan bero antingen slarv hos posten eller att vi missat att skicka den. Inget av dessa scenarion är något vi skulle gör med flit och du behöver bara meddela oss så skickar vi en ny direkt.
Vad det gäller att det tagits bort saker från din order beror detta troligtvis att vi haft lagersaldofel på den varan och har därför inte kunnat skicka den. Jag behöver mer uppgifter ifrån dig för att kunna dig mer så kontakta mig på tobbe@junkyard.se.

0520-411 499
tobbe@junkyard.se

2010-08-31

Missnöjd

Värdelösa!

Dålig support, vill bara lura en på pengar, när man väl ska lämna tillbaka något så är det omöjligt!

2010-04-20

Robin

Uteblivna svar, dålig koll, dålig service, seg lev

Köpte skor på rean. Tack vare missvisande storleksguide på deras hemsida reklamerade jag första paret och beställde ett par en stl större än vad jag brukar iom att det verkade vara väldigt små stl. När de väl kom två mån efter första beställningen var de för stora. Det slutar med att jag får byta dem, betala frakten själv och köpa i princip samma skor (rentutav enklare, egentligen billigare modell) till dubbla priset av de första skorna iom att rean nu var slut. Tack vare deras sega leveranser. Dåligt!

Sport och fritid
R1001342;Sport-, fritidsartiklar - Detaljister