Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Wall, Byggnads AB Per
2011-04-11
Pernilla
Jag är mycket belåten med Per Wall som har totalrenoverat mitt badrum. När jag inledningsvis tog in anbud, var de det enda företag som gav en offert som var överskådlig, vilket gjort att jag kunnat planera de ekonomiska utgifterna hela vägen.
Hantverkarna har varit skickliga, effektiva och kommit med kreativa lösningar som helt klart förbättrat slutresultatet. De har varit lätta att komma i kontakt med vid behov samt de har följt tidsplanen för arbetet.
De har också varit trovärdiga och inte lovat något som de inte kunnat hålla, både när det gäller utfört arbete och kommande utgifter.
Sammanfattnigsvis har arbetet har skötts perfekt och jag är mycket belåten. Med andra ord:
"Very good deal"
Oj oj oj, en skräckupplevelse av sällan skådat slag. Vi gick på de goda vitsorden här på Rejta, men ack vad vi blev lurade. Byggnads AB Per Wall är, som det står på en annan site om hantverkare, ett genuint bottennapp. De är slarviga, spenderar arbetstid på att snacka i telefon (som vi fick betala) istället för att arbeta, är nonchalanta, saltar fakturorna och saknar helt enkelt vanlig hederliget och ärlighet. De vet inte hur man behandlar kunder och värst av allt; de saknar känsla för kvalitet och basal byggkunskap.
Positiva omdömen på nätet tycks de skriva själv, för de skriver att de är utvalda av försäkringsbolaget IF, en normalt funtad människa skulle aldrig skriva så, så det är ett säkert igenkänningstecken på att de ger betyg till sig själv. Tänk att vara så usel att man måste ge sig själv bra betyg för att hålla näsan över vattenytan.
Rusta dig för konflikt, för så blir det med Byggnads AB Per Wall. De hör hemma bland patrasket och lurendrejeri-firmorna. Gör dig själv en tjänst - hoppa över dessa bedragare!
Synd att vi inte kunde ge dem betyget noll här. Mer är de nämligen inte värda.