ETB Installation AB

Kategori: Bergvärme

Omdömen om ETB Installation AB

2012-01-31

Emma

Obefintlig service och tar inte funktionsansvar

För tredje vintern i rad fungerar in luft/vatten-värmepumpen som ETB offererade och installerade. Den som enligt dem skulle vara underhållsfri klarar knappt två veckor i minusgrader.

För tredje året i rad vägrar de komma ut och åtgärda felet. De hör heller inte av sig när de sagt att de skulle göra det. De säger att de inte har tid eftersom det är så många som har problem.

Nu står fläkten still, det är 15 grader i huset för närvarande och på fredag skall det enligt prognosen bli -16.

2011-10-20

Jan Söder

Bra jobbat!

Ett komplicerat ljudproblem fick sitt lyckliga slut, i alla fall för kunden. Företaget har skött det hela till belåtenhet, de har verkligen uppträtt som ett seriöst företag. Att produkten som man har levererat (Nibe bergvärme) visat sig hålla vad man lovat,gör inte saken sämre.L

2011-10-14

Björn Samuelsson

Helnöjd

Snabb respons, hembesök, trevlig hjälpsam säljare och konkurrenskraftig offert vilket resulterade i en komplett bergvärmeanläggning. Snabba, trevliga, noggranna installatörer och grym koordinering vid installation, borrföretaget (Gunnar Jonsson) bortforsling av gamla pannan etc. Återbesök/intrimning.

2011-09-21

Michael Biden

Perfekt

Köpte en nibe split av Etb, skönt att bli av med den gamla oljepannan. Säljaren från Etb skötte sig perfekt kunde svara på mina svara på mina konstiga frågor. Kan med varm hand rekommendera detta företag.

2011-08-16

Joakim Falkman

Toppenbra!

Bra, personligt mottagande. Verkligt serviceinriktade. Förklarade hur jag skulle få bästa komfort kontra ekonomi. Var kanske inte billigast men definitivt de som kunde garantera bäst livslängd och säker support. Kvalitet lönar sig alltid i längden! Helnöjd!

2011-05-19

Erik

Hopplösa

Har försökt få ETB att byta ut min gamla bergvärme mot en ny modell. De slignrar sig och är allmänt ovilliga att hjälpa till. Efter fyra försök fick jag tillslut en tokdyr offert. När jag ville ha denna offert uppspecad i komponenter bröt de all kontakt igen.

Vad sysslar dom med?

2011-04-20

Andreas

VARNING FÖR DETTA FÖRETAGET

ETB fakturerade mig för en installation dom aldirg utförde 2 år senare efter installationen uppdagades att givaren aldrig blivit inkopplad. ETB vägrar att kompensera skadan eller ta något ansvar och betala tillbaka det dom har fakturerat, utan tycker bara att det var tråkigt.
ARN och tingsrätten nästa.
Gör inte samma misstag som mig att anlita detta företaget.

Svar från ETB Installation AB
2012-03-05

ETB Installation fick här uppdraget att installera en kompletterande rumsgivare till en frånluftsvärmepump NIBE F360.
Installationen utfördes, men ett par år därefter kontaktade kunden ETB då funktionen inte var den önskvärda, varvid kunden fick besök av en av våra servicetekniker. Där konstaterades att rumsgivarstyrfunktionen var oaktiverad varvid denna aktiverades.
Det är mycket möjligt att denna aktivering inte gjordes av oss vid installationstillfället. Det är också möjligt att någon under denna 2 års period av misstag har avaktiverat, eller att överspänning i elnätet (t.ex. åsknedslag) orsakat en avaktivering.
Vad som orsakat felet går aldrig helt säkert att få klarhet i men,
ETB Installation har levererat en rumsgivarinstallation. När kund påvisat rumsgivare ur funktion, har ETB inom rimlig tid utfört felsökning och kostnadsfritt åtgärdat felet.

2010-12-14

Sivert

Service byte av Nibe Kompressor

ETB monterade fel kompressor. Bytte ut fungerande kontaktorer. ETB rekomenderar el-varmvatten beredare och el-patron.ETB kunde inte identifiera felet. ETB slutade höra av sig vid klagomål.
Rekomendation från ARN stämning.Stämning är inlämnad.

R1002664;Bergvärme