Omdömen om Restaurang Platå
2012-01-11
Skulle fira nyår tsm med mina vänner på Platå i Linköping hade reserverat ett champagnebord och samtidigt blivit lovad av bartendern att inträde skulle ej behöva betalas om vi kom innan kl: 23.00.
Sedan dyker jag och mina vänner upp innan klockan 23.00.
Vi blir då tillsagda att betala 150kr var oavsett vad bartendern hade sagt.
Till slut efter disskusion om saken får vi ändå gå och ta ut pengar betala för inträde samt att jag får en dryg kommentar av personen som tar betalt att om du ska ha den där attityden o vara otrevlig kan du gå.
Vilket var väldigt lustigt eftersom jag endast pratade med dom om saken?!
Sedan ska vi sätta oss vid vårat reserverade champagnebord. Efter en stund när champagnen tar slut och vi beslutar oss för några öl istället.
Sätter sig plötsligt folk vi ej känner vid vårat bord.
Jag ber om att vi vill sitta ensamma till bartendern samt vakten men får tillbaka en dryg kommentar av att ni har druckit upp eran champagne nu får ni köpa ny annars får vem som helst sitta vid ert bord.
Då förstår inte jag varför jag ska komma och spendera massa pengar på ett uteställe när man blir behandlad som skit. Samt reservera ett bord som jag ändå inte får behålla?
Senare under kvällen dök en annan vän upp och skulle gå in på Platå.
Först säger vakterna att det inte är hon på passet. Sedan släpper dom in henne 10min senare.
Hon betalar 150kr inträde och helt plötsligt ingår inte garderoben i dessa 150kr m
2011-08-21
HP
Efter en timmes väntan på en fläsknoisett. När den kom var köttet kallt, såsen kall. Servitrisen frågade hur det smakade och vi sa att maten är ju kall. -Jaha. Det var svaret vi fick sen gick hon.
Aldrig mer Platå. Usel mat och usel service!
2010-08-23
studerande
Trevlig personal, mysig uteservering, super god mat, duktiga bartenders och ett dansgolv där det alltid är röj. Ser fram mot hösten av personlig erfarenhet sen förra året då Platå is the place to be på Torsdagar!
Obs! Planksteken på ryggbiff är gudomligt god, klart den bästa planksteken jag någonsin ätit då man verkligen känner hur allt är hemma lagat till skillnad från andra ställen där man får sketen pullvermos samt köpt beasås.
2009-11-27
lkpg_update
restaurangen är något ni verkligen inte bara kan gå till, har gett det alltför många chanser genom dessa år och de är verkligen kassa. maten är usel, det gäller även servicen.
nattklubben är om än snäppet värre. platå är linköpings "stekar ställe" men det är verkligen ett skämt. man möts av otrevliga vakter/entrévärdar. bartenders duger till att hälla upp stor stark. och inredningen är äcklig och sliten. gästerna är generellt extremt tråkiga.
testa sliver som ligger 50 meter längre ner på gatan. mycket bättre på alla kategorier!
2009-07-01
Merpo
Jag ordnade en möhippa för min bästa vän 27/6 och hade totalkoll på allt med all inblandad personal. Men det var världens uslaste och sämsta bemötande och service just den dagen! Trodde att chefen skulle ha koll TROTS att den killen som skulle ta hand om oss var sjuk!! Chefen skyllde allting på stackars sjuklingen medans jag tyckte att det var hans huvudansvar att vi skulle bli nöjda. Vi fick olika mat som var både torr och kall, trasiga vattenkaraffer, vi klagade flera ggr på att de skulle fylla på toapapper! Inte nog med det ignonerade servitrisen oss totalt och jag fick springa fram å tillbaka till köket för att dubbelkolla saker! Till råga på det HADE INTE servitrisen någon j-kla miniräknare att räkna ut vad alla skulle betala..så jag fick papper å penna för att göra HENNES JOBB!!! Droppen var när vårt spritbord gavs bort till ett annat gäng på deras nattklubbsavdelning och den sämsta ursäkten på.. "vi kan inte ha koll på alla borden" (trots att det bara handlar om 5 sketna bord!!!
2009-02-15
mojje
Det tar lång tid å alla i ett sällskap på 4 får inte maten samtidigt. (10 min i mellan)
Risotton var inte klar, den helstekta kalven var stekt i bitar. Ingen ställe som jag vill gå till igen en alla hjärtansdag. Hela kvällen blev helt förstörd
2009-01-11
på mycket. bemötandet av entrévärd med negativ attityd. trångt vid betalningen i kassan då folk trängs både bakom en när dom ska in, samtidigt som folk parallelt ska ut. allt som allt står man i tre köer. en i entrén, en vid kassan och en vid garderoben!
inredningen är sliten och sunkig och toaletterna trånga och ostädade t.o.m. under restaurang tiderna.
2008-11-04
JB
Platå kan helt klart bli bättre på mycket. Restaurangen har jag förvisso inte testat på ett bra tag men nattklubben har jag besökt ganska ofta de senaste månaderna. Det är en hälig lokal oftast mycket trevligt folk och snabb service i barnen. Men musiken är märklig. Samma låtar nu som för 2-3 år sedan. Mycket trance och egentligen borde det finnas plats för ett dansgolv till med lite annan musik?!
2008-08-01
Caroline
Vi var två i sällskapet som tog cesarsallad, eftersom dressingen smakade extremt mycket fisk och till slut blev oätlig, klagade vi för servitrisen (hon frågade inte om maten var god, trots att vi lämnat hälften båda två). Vi erbjöds ingen kompensation och det var inget avdraget på notan. Det slutade med en lång diskussion med kocken (som hade fått sååå mycket beröm för salladen) och till sist beslutades att vi bara behövde betala för en sallad. Är det någon gång som kunden alltid har rätt är det väl ändå när det gäller mat? Att maten är dålig kan man förlåta, men inte denna totala brist på kundservice. Dessutom var bemötandet från början inte speciellt bra och det tog tid att få in maten och svårt att få beställa dricka. Platå blir det tyvärr inte ingen, trots en trevlig miljö.
2007-12-03
erik
Jag va där i helgen och tyckte det va bra! har hört att torsdagar ska vara bäst men även lördagar. men jag saknar ett röktält eller nåt vore skönare att stå under tak. Men stället i sej va bra.
2007-12-03
erik
2007-09-04
E
Platå är ett bra uteställe men har världens sämsta garderob-system. Jackor tappas bort och utrymmet är så litet att folk kläms nästintill ihjäl för att få ut sin jacka. Det måste platå göra någonting åt!!!
2007-06-28
undrar hur kockarna kan utlova en sak på menyn o servera något annat,hänt oss många gånger och byt meny ,vi är på 2000talet och inte 1982 skäms platå ,natt klubben helt ok därför 2 stjärnor
2007-06-01
Hansel
Jättebra service både i restaurang och nattklubb. Menyn har bred varitation och den är dessutom väldigt god och prisvärd. Mycket bra atmosfär även om en nyrenovering kanske skulle vara på sin plats i vissa delar av lokalen. Bra bartenders som kan sina grejer och alltid kan tillgodose ens önskemål. Bästa torsdagsklubben för studenter!
2007-05-14
av J&S
Vi var på platå och åt en 2 rätters middag i slutet av mars. Miljön var flashig och modern.. Servicen var mycket bra, tyvärr kan vi inte säga detsamma om maten. Vi fick vänta i ca 30 min på en förrätt som inte var av god kvalitet. Varmrätten var slarvigt upplagt och såsen smakade majsena redning. Dit går vi aldrig mer igen och äter tyvärr!

VÄRLDENS SÄMSTA UTESTÄLLE!