Omdömen om Biljouren
2012-02-01
Niklas
Man skulle tro att en Audi märkesverkstad kan nånting om Audi men så är det tydligen inte. Jag hade problem med luftfjädringen på min Audi och utöver det att dom bytte delar som inte behövde bytas kunde dom inte lösa problemet.
2011-05-31
12000-milaservicen på Octavian har hittills resulterat i en okörbar bil pga av en slarvigt monterad styrslang i motorn och en vecka senare, bärgning pga kraftigt oljeläckage. Ha koll på era försäkringar när ni anlitar den här verkstaden. Bemötandet är receptionen är trevligt, men vad hjälper det när verkstadspersonalen sover på jobbet...
2010-12-13
K F
Den bästa verkatad vi har varit på .Det går fort och löser alla problem.Ett företg som jag kan tala gott om
2009-02-17
Frågade varför inte min Octavia 05 hade automatiskt halvljus. De sa att jag behövde byta kabelstam. Problemet var en felsatt EndOfLine parameter i SW.

Förut min favo-verkstad men nu: Förvirrade, nonchalanta med allt annat än kundfokus. Man undrar bara vad som har hänt? Jag rekommenderar inte denna verkstad, särskilt inte om du har ett försäkringsärende