Omdömen om Svedjegårdens Hund & Kattpensionat
2012-01-18
Missnöjd
Jag kommer aldrig att lämna min hund här igen! Min hund var smutsig och luktade avföring och urin när jag hämtade henne. Jag sa mkt tydligt att hon ej får vara tillsammans m andra hundar och blev lovad detta. Men när jag hämtade henne så stod hon tillsammans med en annan hund iaf. Hon var mkt stressad av detta! Jag är så besviken. :(
2012-01-08
Vi reser ganska mycket och lämnar alltid våran hund hos kicki och hon är bäst supertrevlig och det märks att hon bryr sig våran hund blir superglad när hon träffar henne inga problem alls och man känner sig trygg med att lämna henne där när man är borta man kan koppla av för man vet att hon har det bra REKOMENDERAS STARK!!
2011-04-11
Carola
Vi är så nöjda med detta hundpensionat.Kristina är så glad,positiv,intresserad av hundarna.Bra service.Ja detta pensionat är toppen.Har lämnat våra hundar där flera ggr.Så vi lämnar bara våra hundar på detta pensionat.Vi känner oss trygga när vi har hundarna hos henne.Hon bryr sig verkligen om alla djuren.
Hade mina katter där när jag åkte på semester en vecka. Kommer aldrig göra om det. "Katthuset" var ett fåtal meter från hundgården med ett konstant skällande och buren där mina två katter befann sig i vid hämtning var jätteliten. Nåt som jag mycket troligt inte skulle fått veta om jag inte kommit dit för tidigt och gått in när ägaren inte var där. Hon hade bytt den stora buren som mina katter lämnades i till en som var mindre än en fjärdedel av den ytan. Var tvungen att åka till veterinären med min ena katt då han var fruktansvärt dålig i magen då jag hämtade honom. Veterinären konstaterade att han direkt behövde få specialfoder för att problemet som mest troligt orsakats av stress inte skulle fortsätta. Borde skickat veterinär- och specialkattmatsräkningen till Svedjegårdens hund- och kattpensionat.