Omdömen om Min Syster å Jag
2012-02-13
malinp
Klippt mig hos kickan länge, men nu valt annan frisör, då kickan ej höll bredd o kunde se nytt, utan fastnade i vad hon tyckte och körde på det varje gång, trots att jag ville förändring. Men jätteduktig frisör i övrigt.
annars är det gulliga tjejer både kickan o anna, hend upplever jag otrevlig.
Det jag hade svårt för är att det är värsta skvallerbunkern.
2011-06-27
Jag säger bara Hend!
Alltid nöjd när jag går där ifrån både med färg och frisyr. Hon lyssnar på vad jag vill men samtidigt ser hon till att jag passar i det och tar ned mig på jorden när jag vill ha nått som inte går. :)
Jag bor inte i Örebro men det är värt att sitta på tåget hem till Örebro för att just hon ska klippa mig!
Gott kaffe har dem också!!
2011-03-04
L
Kickan är bara bäst!
Hon har alltid bra idéer och är ärlig om vad som passar mig och inte. Superduktig och jättetrevlig!
2011-01-01
anna
Jag har gått hos Kickan i 10år ibland har jag gått hos nån annan men återkommer alltid till henne.Hon är så gullig och rar,
2010-10-13
Summer
Anna är toppen. Hon lyssnar och ger mig det jag vill ha men även det hon tycker passar mig. Kombon blir alltid toppen bra. 5 solar till henne, men en sol försvinner då jag måste säga att de andra som jobbar där inte tar hänsyn till andra. Så som det ytliga snacket och pratet om alla dyra saker, vad som är snyggt och vad som är fult och ogillas osv. Dämpa ljudnivån, alla har det inte så fett.
2010-08-10
Emma
Jag tycker min rubrik förklarar ett och annat om denna frisörsalong.. folk som jobbar med service och har dålig attityd är det värsta jag vet.
Man vill inte bli bemött utav otrevligt folk när man ska fixa håret, jag tycker det är viktigt att man känner sig trygg när man sitter i stolen men det kan man inte hos er..
2010-05-25
Jag tycker Kickan är den absolut bästa frisören jag någonsin haft!
Har alltid bra ideér, är rolig, trevlig och duktig!
Dessutom supergott kaffe!
Rekommenderas varmt!
2009-11-28
a,C
Anna du är toppen..alltid så glad..du gör mig glad.
kommer alltid att gå till dig..du är bäst!!!
Mysigt trevligt ställe där alla är så gulliga.
2009-04-17
Utlsvensk
Anna ar mkt duktig och salongen ar trevlig och valkomnande. Klipper mig regelbundet dar trots att jag inte bor i Sverige utan passar pa nar jag aker till Orebro pa besok. Imponerande att det finns en sa bra salong och frisor i Orebro.
2009-02-14
Helén J
Jag tycker om när frisörer vet vad som passar, vad gäller både frisyr och färg på håret. Jag litar helt och fullt på vad dom gör. Tråkigt att alla inte haft en trevlig upplevelse där. Jag är supernöjd!!
2008-06-26
Bamse
I couldn't even get an appointment at this salon when I went in to ask in my best swedish they treated me like crap.
2008-02-20
Sofia
Jag tycker att Anna är en duktig frisör. De gånger jag har klippt mig har det dock inte ingått någon tvättning av håret även om det har varit fett. Detta tycker jag är ett minus då det är skönt att få bli riktigt ompysslad.
2008-01-27
nöjd kund
Mycket duktiga frisörer och söta med.Har gått där i ca 5år och alltid nöjd,kan prata om allt där borta och fikat och toaletten är outstanding
2008-01-26
T E
Har varit kund i något år. Trivs jättebra med Kickan, Hend är lite för rakt på och ibalnd otrevlig för mig. Men Kickan är en pärla. fast jag skulle vilja att hon kommer ihåg när jag kommer vad hon gjorde gånngen innan om man vill ha likadant!
2007-06-01
Elisabet
Tjejerna på Min Syster å Jag är alltid lika trevliga! De har också väldigt bra koll på vad man passar i, högsta betyg från mig!
2007-04-17
Jasmin
Mycket duktiga Frisörer och en trevlig salong och man bjuds på kaffe.
2007-03-29
ES
Ingen service, slagen i huvudet gång på gång med plattången, raffsigt klippt och nerkletad med vax - det första man gör är att gå hem och tvätta håret! Aldrig igen!!
2007-03-24
duktiga tejer som alltid är glada och trevliga..man känner sig alltid omhändertagen och ompysslad...lilla anna är så charmigt härlig...kickan pratglad och heind en kul tjejTack tejer jag kommer alltid att gå till er
2007-03-24
GotoTrash
Nä, hit går jag inte igen. Kände mig väldigt obekväm. Kände mig överkörd och frisören lyssnade ej på mig. Fick lov att bära mössa tills jag bokade tid hos annan frisör som fixade till det.
2007-03-16
Agneta
Proffsiga tjejer i en mysig lokal. En kopp keffe/the serveras när man gör lite längre behandlingar, vilket får en att känna sej omhändertagen och lite lyxig. Själv har jag anlitat Anna Messelt i flera år, en riktig pärla!
2007-02-15
Tina
Kom till Hend på Mins syster å Jag av en slump. Hend talade om för mig att jag inte kunde ha den där "80-talsfrisyren" och hon klippte mig en frisyr så jag kände mig som en ny människa. Hon såg direkt vad jag passade i och hon var inte rädd för att tala om för mig vad hon tyckte och tänkte. Hend kommer jag stanna hos.
2006-10-16
Johanna
Jag rekomenderar att du provar att bli klippt på "Min syster och jag". Det är mer än en klippning, det är en stund att slappna av och njuta av att bli omhändertagen på alla vis. Trevlig personal, mysig inredning och personlig service. Jag kommer aldrig klippa mig någon annan stans.
jag har klippt mig hos kickan jättelänge och är fortfarande jättenöjd ,hon är alltid glad och possitiv.Jag förstår inte att nån hade skrivit skvallerbunker det talas ju om vardagliga ting .Jag är så nöjd man känner sig så välkommen dit godis på bordet kaka till kaffet eller julbordet vid jul jag säger bara dom är bäst