Omdömen om Restaurang Bettina
2011-11-28
Eva Olsson
Vi kommer ofta och äter på Restaurang Bettina och tycker att det alltid är god, vällagad mat och trevligt bemötande! Rekommenderas varmt!
2011-10-31
Chris
Det börjar med att vi själva får duka bort porslinet från de tidigare gästerna. Vi gav personalen möjligheten under ca 10 minuter men sedan tröttnade vi. Efter att vi väl fått beställa maten fick vi dessutom vänta på den ca 20-30 minuter. Maten var tråkig, tillagad med ungefär samma känsla som på en skolbespisning. Smakade nästan inget alls. De borde använda några av de kryddor som säljs på våningen under. Salladsbordet var tömt och det fylldes på först efter att vi påtalat det efter ca 10 minuter. Denna restaurang rekommenderas inte om du vill ha prisvärd mat och god service. Intressant också att läsa restaurangägarens försvarstal på tidigare kommentarer. Det är inte lämpligt att idiotförklara sina restauranggäster. Ägaren borde fundera på vad denne vill med sin restaurang och ta hjälp för att uppnå detta. Då kan det bli riktigt bra.
2011-06-07
Josefine Esping
Ert svar på mitt inlägg bekräftar bara hur urusel service ni har på Er restaurang.
Jag har själv arbetat i kök på hotellfrukost och har ALDRIG sett ett ägg se ut på det sättet trots att det har kokt "20 sekunder för länge".
En ursäkt och en kompensation hade varit på sin plats. Det är så man får kunder och inte förlorar dom.
2011-06-05
Ing-Marie Duvenäs
04.06: 6 personer på utflykt för att fira en födelsedag. Beställde bord till kl 13:30. Bestämde oss för att äta sommarbuffén och beställde öl för 3 pers. och vin för 3 pers. När drickat kom till bordet fick vi duka glasen själva. Vinflaskan ställdes på bordet oöppnad!!! Servering ingick tydligen inte i priset? Maten var slut eller nästan slut på många av faten. Efter att vi påpekat detta för "serverings"-personalen så plockades mer mat fram. Vid ett fat stod en skylt med "inkokt lax". Där fanns endast några smulor kvar av den laxen och istället låg där ca 6-7 skivor rökt lax. Man borde kanske bytt till ett rent fat och tagit bort den "falska" skylten. Som sagt - efter tillsägelse så fylldes det på med mera lax och nya pajer ställdes fram. Till Ert försvar kan sägas att den mat som ändå fanns var god. Tyvärr kan vi nog meddela att ingen av oss kommer att besöka Er restaurang fler gånger då denna upplevelse dessvärre fick ett något avslaget slut på vår, i övrigt, trevliga utflykt.
2011-05-21
Josefine Esping
Jag och min sambo var sugna på en smörgås i gemytlig miljö. Vi kom och tänka på Brunneby och trodde att den restaurangen kunde vara dagens höjdpunkt.(Trots att jag åt julbord där i vintras och blev rejält magsjuk.Trodde då att det var en slump, vilket jag efter idag absolut inte tror att det var!)
Jag blev idag serverad en räksmörgås under all kritik! Det gick inte att äta smörgåsen!
Salladen var rejält smutsig och ej färsk, brödet smakade mögel (den lilla biten jag vågade smaka på) upptäckte också, till min förfäran, att det låg ett ägg på mackan som var RUTTET. Äggvitan var slemmig och gulan var inte gul någonstans.Den var totalt genomgrå. Jag har aldrig varit med om att bli serverad en sån smörgås i hela mitt liv. Totalt omdömeslöst.
När jag sedan går tillbaka med smörgåsen blir jag tillfrågad om jag vill ha något annat. Det vill jag inte. Ganska nonchalant får jag 50 kr tillbaka.Ingen kompensation, ingenting. Ångrar att jag slösade min tid hos er, det kommer inte hända igen!
2010-11-28
Jättemysigt och charmig lantlig miljö med utsökt ala carte. Själv åt jag en vegetarisk panini och samtliga i sällskapet njöt till sista tuggan !!!
Utmärkt service, ett riktigt smultronställe !!
2010-08-05
LO
Vi håller absolut inte med tidigare omdömen. Buffèn kostade 150:- och var det sämsta vi har smakat på länge, allt var kryddat med grillkrydda, matstället sköttes av ungdomar.
Vad tråkigt att ni haft en så pass dålig erfarenhet av vår annars mycket populära, hemlagade buffé, grillkrydda används dessutom inte i vår buffé mat. Jag förstår inte varför det skulle vara något dåligt att vi som äger restaurangen är under 30 år, vi har ju trots allt haft restaurangen i snart 6 år med framgång...ungdomar är de enda som vill jobba säsong på restaurang så vi är nog inte de enda med ung arbets kraft på sommaren! Varför är det något dåligt? Bra med kritik dock, men jag vet inte hur jag ska ta till mig denna. Mvh Ellen, Restaurang Bettina
2010-06-23
Bibi P
Vi hade bröllopsfest här och är mycket nöjda med både maten och servicen. Datum för vårt bröllop var den 19/6 2010.
Besökte Rest. Bettina Lördagen 25/2 2012
runt kl:15:00, beställde kyckling resp. lax,
salladsbuffe`n var tömd, fick vänta 20 min
på två fl. äppelmust. efter 40 min. hade vi f.f.
inte fått in någon mat, vi undrade skall kycklingen slaktas o laxen fiskas först?
Då väntan blev 50 min, och stängningsdags närmade sig, högg vi en servitris som vandrat fram o åter med disk hela tiden, frågade vad var det som tog så lång tid med vår beställning??
Hon stirrade storögt på oss -har inte Ni fått någon mat, på vårt nekande svar, undrade hon om vi hade beställt två lövbiff!!
Vi undrar nu, varför blev vi behandlade som luft?
personalen verkade ha bråttom hem.
Men hur kan man gå förbi två gäster under 50 min och inte se att man inte fått in någon mat??
Därav missade vi även att handla en trappa ner i musteriet, som då hade stängt.
Vi är mycket ledsna för att det har blivit så här, och vi gör vårt yttersta för att ingen ska behandlas så på vår restaurang! Vi är mycket tacksamma för kritik, så att vi kan diskutera detta med personalen som arbetade denna dag!