Dalbyveterinären AB

Omdömen om Dalbyveterinären AB

2012-04-12

Ingrid Rittsel

Mottagande

Helt otrolig bra service när min egen vetrinär som jag haft i 13 år till min hund inte kunde ta emot utan jag fick söka på nytt. Mycket positivt i bemötande och framför allt de klämde in mig mellan två patienter trots att ajg inte var "kund"

2011-05-27

Ninni D Ninni D

Grym Personal

Har vart där med kastreringar och tyvärr även avlivning, men dom har alltid varit super och till vetiiga priser.

2011-04-28

Ingemar

Ingen som svarar!

Verkar som om denna klinik stängt, ingen som svarar när man ringer, har försökt en längre tid!

2010-06-02

Rabies Sahlin

Mycket bra

Men jag har aldrig fattat varför man har en räv på skylten. Det kan väl inte vara största kundgruppen.

2010-02-14

Katt&hund

Tack för att ni finns

Vi har haft mest kontakt med Erik. Han är fantastisk. Hela personalen är fantastisk.
Familjens katter&hundar har fått toppenbemötande både vid sjukdom&vid det hemska sista besöket. Att se Eriks engagemang när det älskade djuret somnar in är tröstande för en sörjande matte. Allt går så lugnt och smidigt till väga vid besöken. Jag kan inte tänka mig en bättre djurklinik.

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Fler veterinärer - leg.: privatpraktiserande i Dalby