Kategori: Hushållsutrustning, vitvaror - Detaljister Hushållsutrustning, vitvaror - Installationer, service
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Knivsta Hushållsservice
2010-10-07
Magnus
Man ska komma ihåg att alla är människor och kan göra fel. Jag håller på och bygger om mitt kök och har satt Rickard och Henrik på prov genom att byta varor antingen för att vi ändrat oss eller för att vi inte varit nöjda med kvaliteten t ex ugn som temp skalan glappade på. Alltid glatt & trevligt bemötande, helt enkelt servcemindedness i toppklass. Enda man kan änmärka på (INTE klaga på) är att grabbarna oftast har så mycket att göra att de inte alltid hinner med att leverera utlovade besked i tid. Ett mindre problem när övrigt bemötande är på topp......
2008-11-12
Liza
Räddarna i nöden! Kunde hjälpa oss med kort varsel när vårat kylskåp pajat. Trevliga, glada och hjälpsamma. Snabb service. vi återkommer gärna och rekomenderar detta frtg till alla som bor i Uppland.
2008-05-09
Mats
Alltid positiva och alltid hjälpsamma. Bra priser.
2007-08-20
brolle
ger bra service med snabb leverans hem samt bortforsing av de gamla grejerna. svarar alltid ärligt på frågor om produkterna
2007-06-04
Magnus
Mycket trevlig, serviceinriktad och kunnig personal. Snabb hemleverans med installation samt bortforsling av gamla vitvaror. Köpte alla nya vitvaror till lägenheten där och är jättenöjd. Fräsch ljus butik i nya lokaler med massor av demoprodukter uppställda.
Har aldrig träffat på så trevliga människor och service i toppklass, ska man inhandla vitvaror eller dylikt så kan man alltid lita på att knivsta hushållsservice erbjuder bästa priser med en kombination av väldigt trevlig personal! 5 stjärnor med plus i kanten!