Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Häverö Veterinärpraktik
2011-08-25
Suzanne
Ja mycket ska man läsa :Har gått till Anneli sedan hon starta i Hävredal bor långt bort idag men jag far ditt ,hellre de än att gå till exp strömsholm Enköping m.m där man får total fel diagnos som personalen är stram och tror att dom är för mer .Hon är glad och ärlig (och de tror jag många upp lever som kal men vist är de bättre än tomma ord som ej stämmer )vist alla kan göra fel på sina jobb titta på läkare lönne utbetalare ja alla även Anneli de är normalt minna hundar är alltig glada när de kommer till Anneli kommer jag till anndra vet så är svansen mellan benna och en stor en ros till de som jobbar för Anneli .Tur att vi har dig annars så hade ej vissa hundar levat i dag och att avliva där ja för då blir dett riktigt har varit med om att på exp ultuna oj gav vi för litte de är ej roligt ,stå på dig Anneli med personal de är roligt att komma till er ej så stelt ser fram i mot nästa gång / Suzanne med familj p.s var för vågar ni ej stå med namn m.m d.s
2011-08-03
Behandlingen av djur och kunskapen hos veterinären Anneli är det väl inget fel på. Dock känns hon kall och faktiskt ovänlig. Är hon alltid avvaktande? Ut med språket på vänligt sätt om jag får be! Skulle aldrig avliva ett husdjur där.
2011-03-24
Har gått hos Anneli i flera år, men sen hon flyttade till Hallstavik och fick assistenter(?) har det mest blivit lekstuga. På grund av detta har jag bytt veterinär.
2010-08-02
Getingstick!
Jag tyckte det lät mycket med 20 tabletter till min hund, så jag ringde en annan veterinär och dubbelkollade. Det visade sig att hunden skulle ha 2 st.
Slarvigt Anneli, som veterinär måste man väl ändå hålla koll på hur mycket djur ska ha? Kommer aldrig lite på dig igen och byter veterinär.
2009-11-24
Chippmunk
Har alltid tyckt att Annelie är en bra veterinär! När min lilla vovve behövde hjälp var hon så lugn och fin! En hunds bästa vän i allalägen!! Kanon sen hon flyttade till Hallsta! + för trevlig receptionist!!
Bemötandet och vänligheten gjorde att min hund var helt otrolig lugn och trevlig när han hade sin behandling