Omdömen om Zoo Center Frölunda Torg
2012-02-23
anonym
super trevlig och kunnig personal som alla kan sin sak! dom prioriterar kunden i första hand och man får jätte bra service. jag rekomenderar starkt denna butik om du vill ha rätt saker till ditt djur! :)
2011-08-20
Malin
Det negativa är att det sällans finns inne om det är något aningen mer ovanligt än vad som ingår i standardsortiment överallt. Ett stort plus är dock att har de inte så tar de hem direkt, superservice. Lite knöligt när man har bråttom bara.
2011-03-22
En trevlig affär med mycket kunnig glad och trevlig personal.
2009-03-27
sofia
tar mycket bra hand om djuren som dom säljer. trevlig personal. bra utbud.
2009-01-25
Underbar personal! Köpte en frisk liten råtthona, min första råtta därifrån. Hon var jättesocial redan i affären och fungerar utmärkt tillsammans med mina två råttor som jag har sen innan.
Har även beställt en bur därifrån som lär komma in om någon vecka.
Har verkligen ingenting negativt att säga om denna affären!
Jag tänker utan tvekan vända mig till denna affär nästa gång jag ska köpa något.
2008-12-02
Jag tror att du möjligvis skriver om den i bäckebol då både kunskap och väldigt bra fickpriser finns här, bara att passa på när de har erbjudanden vilket alltid finns.... Även jag stmkund...
2008-12-02
Kunnig personal som gärna vill lära ut och om det är något de inte kan så hittar de inte bara på en historia, hjälper med allt som reservdelar till akvariepumpen till att klippa klorna på kaninen.. Underbara människor! Tack för all hjälp...
2008-11-23
Jessica
Jätte trevlig personal, fin affär .. allt är bra där
2008-11-01
Camilla
(Omdömet avser Zoo Center)
Kul med en riktig fackhandel där personalen verkligen kan sin sak.
2008-01-30
stammis.
trevlig, kunnig personal. bra priser. och stort utbud. Går ofta hit!
2007-11-04
n
kunnig o trevlig personal tack för all hjälp
2007-10-14
Ellas mate
Tack Mikaela för din hjälp när vi skaffade vår valp! Du kan ju allt! Rekomenderar starkt att få hjälp av värdens bästa hundmänniska!
2007-05-13
Tornado
Bra och kunnig personal. Fick en massa bra information om min undulat med mig hem. Personalen förmedlade att jag inte bara köpte en fågel utan ett ansvar som djurägare.
2007-02-20
MAS
Jag har varit i många zoobutiker men aldrig i någon som har varit varit så ren och snygg och med sådan trevlig personal dom tar sig verkligen tid och har dom inte varan inne så beställer dom hem den väldigt fort.
2006-11-25
Bojkotta Zoo
Dyra akvarie tillbehör, Ovetande personal och snåla inköp!!!
2006-10-15
M.B
Det är rent och fräscht inne hos djuren. Synd att de har öppet in till djurrummet hela tiden,mycket folk som vandrar in /ut.
Fågelfodret i lösvikt ofräscht, sett barn som är i det och gräver med händerna.
Trevlig personal.
2006-07-15
Ge Michaela en stort fång rosor! Hennes kompetens om hundar omfattar så vitt skilda områden att man blir oerhört imponerad! Värt ett besök!
2006-07-14
B.Göransson
(Omdömet avser Zoo Center)
Flera småtjejer som står och snackar strunt, okunniga var de också! Visste absolut ingenting om valpar eller om andra saker rörande hund!Rekommenderade helt fel saker till mig och min hund.
Det som hindrar mig från att skriva mer i otrevliga ordalag var den underbara tjej som till slut redde ut röran och gav mig rätt saker! Tyvärr arbetade hon bara där sporadiskt, en synd och skam för affären! En kraftig tös med glatt humör!

Har alltid känt mig väl bemött i denna butik. Tar väl hand om djuren, då dom alltid ser ut att ha det bra. Rekomenderar starkt!