Tyresö Gummi & Motor

Omdömen om Tyresö Gummi & Motor

2012-04-08

Åsa

Bästa mekanikerna!

Underbar personal,känns lite som en verkstad gjorde förr man får prata med mekarna om det är något man undrar över.Jag har lämnat min bil där jämnt .Jag är mycket nöjd.

2012-03-22

Slarvig service

Har haft bilen här tre gånger och det är alltid något som är slarvigt gjort. Senast var det växellådan som skulle justeras och efter det är det omöjligt att få in femman. 9000-mila service (oljebyte bla), några månader senare så är oljan slut konstaterad på annan verkstad. Har säkert lagt 20000 på reparationer och däckköp här men inte en krona mer.

Svar från Tyresö Gummi & Motor
2012-04-08

Vi är mycket ledsna att höra något sådant,vi har som förslag till dig som är missnöjd att höra av dig så löser vi problemet.Det vanligaste är ett missförstånd,nu vet vi ju inte vad du har för bil eftersom du vill vara anonym.Men känner du att du blivit felbemött tveka inte, vi löser ditt problem.

2011-10-28

Catarina

Outstanding service vid akut bromsbyte

Akut bromsbyte inför vår Höstsemester räddades av trevliga killar som tog emot mig som trodde det var bromsklossar det var fel på samma dag jag ringde dem. Det var tom så att de fick åka och köpa nya delar men inga problem alls. Jag fick sitta och vänta men tom erbjuden att låna en bil om jag ville åka hem. Byter även våra däck här och de levereras alltid på utsatt tid och nu även akut som räddade vårt höstlov

2011-04-05

Svenne

Service

Har servat min bil hos dom i 10 års tid absolut inga problem !

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer