Omdömen om Helhet Person- & Företagsutveckling
2008-06-19
MB
Äntligen har jag hittat något som passar mig. Rekommenderas varmt!
2008-06-05
Coachen
Har under flara års tid fått rådgivning hos Viveca och Hans. I mitt arbete att möta individer som har höga ambitioner inom idrott har jag fått med mig redskap som utvecklar mitt eget ledarskap och min ledarskaps filosofi. Har även fått hjälp med individ och grupp upplägg för att utveckla helheten hos varje elitidrottare. Jag kan starkt rekommendera Helhet och Hälsa! Du får om du vill med dig kunskap för resten av livet!
2008-06-02
VR
Hit går du och hittar den hjälp du inte kan få någon annanstans. Ett helhetsgrepp med personligt engagemang. Uppföljning och hjälp för livet. Du får redskap som tar dig vidare, när du inte längre går på besök hos Viveca och Hans. Alla jag rekommenderat att gå hit, är toppen nöjda. Även barn som är vilsna i livet och behöver lite styrning utanför hemmets fyra väggar hittar sin frid här. Rekommenderas å de varmaste !
Jag väntade i 44 år innan jag äntligen förstod att jag behövde någon sorts hjälp. Jag hittade Helhet och Vivkea och Hans. Jag har fått hjälp med att sätta gränser, lära mig vad som jag ansvarar för och vad andra ansvarar för när det gäller känslor och handlingar. Jag har lärt mig att sortera känslor och tankar, hitta valda sanningar hos mig själv, jag har fått verktyg att hantera konflikter och nå fram till människor i min omgivning. Jag har blivit lugnare och gladare tack vare detta, jag är mer nöjd med min tillvaro, jobbar bättre och jag tycker om mig själv, jag hittade och stärkte min självkänsla, det var det som fattades hos just mig.
Känner du igen dig i ovanstående ska du gå till Viveka och Hans, hos dem finns alltid en öppen famn och jag garanterar att du får den hjälp just du behöver. Det är du värd.