Omdömen om Grappa Ristorante Italiano
2012-02-13
Caroline
Vi har varit här några gånger, och varje gång samma sak. Vi har tidigare valt att bortse från den undermåliga servicen eftersom vi tycker om maten så mycket, men tyvärr går det inte längre. Vi har gått dit för sista gången. Sist vi var där blev ALLT fel! De glömde bort att ge oss menyer, missade att servera drycken när vi väl fick beställa och sen blev det fel ändå, missade ordningen på maten som vi dessutom påminde dem om. De glömde även bort att säga till oss i baren när bordet väl var klart, men det räknade vi med så det gjorde inte så mycket. Nu har de dessutom slutat att ta kort, utan tar bara kontanter. En utveckling åt ett annat håll än vad man är van vid kanske... Hade det inte varit för maten hade de inte fått ett enda poäng, men maten är verkligen god och vällagad!! Jag är så nyfiken på varför de väljer att ha två sittningar varje kväll när det är uppenbart att de inte hinner - inte de gånger vi har varit där hittills i alla fall. Nästa gång vi är i Åre ska vi se om man kam köpa med sig maten därifrån, för att helt enkelt slippa "upplevelsen".
god mat, mysigt och trevlig personal