Omdömen om Vimmerby Stadshotell
2011-07-28
ida
Bemötandet var defenitivt inte vad vi väntat oss, framförallt restaurangpersonalen var super snorkig. Vi hade blivit lovade 4 sängplatser och fick 3 men fick endå betala hela priset. Och detta för ett rum som luktade som att sova i en färgburk.
2008-06-22
Icca
Charmigt hotell beläget vid stora torget. Vi var där midsommarhelgen och bodde på ett stort fräscht nygbyggt familjerum på hotellets vind. Vi kunde sitta på hotellverandan och ta ett glas vin efter maten samtidigt som vi hade uppsikt över barnen på lekplatsen vid torget. Gångavstånd till Astrid Lindgrens värld. Högsta betyg.
2008-04-11
Janne
Perfekt läge och bra personal! God mat och sallad.
2007-02-24
Gustafsson
Bra läge trevligt på sommaren men med storstads-priser.Otrevlig ägare.
2007-02-17
Svensson
Nära till allt, lätt att parkera, men det viktigaste av allt var personalen, kände mig väl omhändertagen, skönt att bo på ett personligt hotell.
2006-12-28
LM
Vimmerby Stadshotell ligger mitt i centrum. Det tar 10 min att gå till ALV, vilket var perfekt med barnen. Hotellrummen var ganska små till ytan, men ok för en eller ett par nätter!
I restaurangen fanns det en härlig barnbuffé, och a la carte för oss vuxna.
Stoppet i Vimmerby var en trevlig semester!

Barnvänlig restaurang vi torget. God mat och bra bufé för barnen. Stort plus att man kan sitta på uteserveringen/terassen och ha uppsikt över lekplatsen mitt på torget. Ett minus är att de sätter rökare (på uteserveringen) mitt bland barnfamiljerna (de slutade dock röka efter tillsägelse)