Kategori: Trädgårdsmaskiner, -redskap Cyklar - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Bertil Andersson Cykel och Motor
2009-04-28
Talung
Håller inte vad de lovat om framtida rabatter och hänvisar till villkor de ej angivit i skrivet värdebevis.
Dyra cyklar. Man behöver inte leta länge för att hitta samma cyklar betydligt billigare hos andra handlare.
2008-04-10
Nöjd kund
Mitt vevparti på min cykel hade gått sönder och jag är verkligen beroende av min cykel. Som tur är har Bertil Andersson lånecyklar när man lämnar in sin cykel och inte vilka cyklar som helst, utan Skeppshultcyklar. Det kallar jag service.
2007-11-15
Fredrik
Kan verkligen rekomendera Bertil Andersson, har varit runt i stan och letat cykel länge utan att rätt modell till rätt pris. Men efter att provat en Skeppshult STC var valet lätt.
2007-11-11
Lennart
Frågade om dom hade sjösalacyklar fick ett väldigt dumt svar.Den yngre säljaren kunde istället visat mig vad dom hade att erbjuda.Går alldrig dit igen väldigt tråkig personal
2007-10-20
Marcus S
Bra service och bra priser. Min slitna cykel blev som ny efter en omgång hos Bertil Andersson. Grabben nere i verkstaden är mycket duktig på det han gör. Jag kommer definitivt att komma tillbaka!
2007-06-10
Cissi
Bertil Anderssons framgång är inget under bara ett resultat av nöjda kunder
2007-06-03
CB
Eftersom jag visste vad jag sökte så hittade jag telefon och adressuppgifter. Det man skulle kunna tänka på är att med ett personnamn i företagsnamnet så blir det svårare att gallra bland alla träffar. Speciellt om man gör en allmän sökning som jag gjorde först.
Var runt oss ett antal cykelbutiker i Linköping för en cykel till och från jobbet. Killen i butiken förklarade skillnaderna på modellerna på ett mycket bra sätt. Efter att ha provat ett antal cyklar blev valet lätt. Tack för bra hjälp.