Jag anlitade Arlandamäklarna då jag skulle sälja mitt hus, det var lite bråttom då jag redan hade köpt ett nytt hus. Mäklaren lyckades sälja huset på två veckor och jag är jättenöjd med hans insatts. det köttes på ett proffsigt sätt och till ett mycket bättre pris än de andra mäklarna begärde. Jag har använde en annan mäklare för några år sedan då jag sålde min mor o fars hus. Om jag gämför med den mäklarfirman så får Arlandamäklarna högsta betyg, både när det gäller bemötande och genomförarande. avslutningsvis så kan jag varmt rekomendera Arlandamäklarna.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2010-08-11
Adam M.
Kungen av mäklare!
Proffesionella mäklare med god serviceanda hittar du hos arlandamäklarna/Remax. Jag är mycket nöjd med min försäljning samt med mitt köp, jag kommer att fortsätta med denna mäklarbyrå!