Omdömen om Grännagården hotell och restaurang
2011-08-17
Robert
Servitrisen va inte tillmötesgående, otrevlig helt enkelt. Min file mignon black and White saknade till min förskräckelse bea-sås. Och min vän beställde samma som jag. Han fick den torraste oxen på den här sidan ekvatorn. Han skickade tillbaka den för att få en medium s,om han hade beställt från början. Men va fick han då, snustorr fläskfile och en oxe som knappt va död. Kommer aldrig komma tillbaka till detta skitställe, äter hellre på mc donalds
2011-08-12
Fam. Jönsson
Tack för ett par fantastiska dagar i Gränna!
Jätte mysigt hotell, perfekt familjerum!! Super trevlig och väldigt tillmötesgående personal som hjälpte oss att hitta "de förlorade trekvarts jeansen".
Måste dessutom varmt rekommendera deras goda pizza!!
2011-07-21
Malin
Ett av de mysigaste hotellen med personlig och familjär stämning.Perfekt boende för barnfamiljer.Måste rekommenderas. Vi kommer absolut att återkomma.Alldeles nyrenoverat när vi besökte dem.
2009-09-02
Ann-Marie
Här vet man att man även äter med ögonen. Alldeles perfekt pepparstek. Även file oscar smakade utmärkt.
2009-08-10
Hans
This restaurant has serious problems. The fish we ordered and paid over 50 euros for were one of the most tasteless we ever have ate. Terrible!
Tråkigt att höra att ni var besvikna. tag gärna kontakt med oss. Vi har ingen måltid för för 50 euro. Skulle vara bra att veta vilken dag samt vilken rätt ni ätit. Vh Personalen.
2009-08-09
Besviken
Servitörerna gjorde ett ok jobb, men vad hjälpte detta när den rödingfile´som vi hade så stora förväntningar på (restaurangen ligger ju vid Vättern) visade sig vara allt annat än god. Undvik fisken - den behärskar kocken inte alls. Vi återkommer inte.
Väldigt tråkigt att ni är besvikna. Tag gärna kontakt med oss. Vore bra att veta vilken dag ni besökte oss. Röding filen har vi fått mycket beröm för. Hör av Er Vh Personalen.
2009-01-30
Lars
Fantastisk plankstek. Alla i sällskapet supernöjda. Hit kommer vi igen.
2008-12-08
Ej nöjd
Dålig service, potatisen måste ha värmts i micron. Och de tar betalt för svenskt kranvatten. Ingen i sällskapet var nöjd och jag tänker ej besöka grännagården igen.
2008-12-04
Maybelene
Jättegod mat och serviceminded personal! Bra priser!
Välkomnande hotell, perfekt för barnfamiljen. Familjerummen var jättefina, liksom hotellet i övrigt. Bra läge, familjärt, trivsamt och mysigt! Allt fungerade perfekt, vi är supernöjda!