Grännagården hotell och restaurang

0390 - 100 91, Hamnv. 2, 563 31 Gränna

Kategori: Hotell, pensionat Restauranger

Omdömen om Grännagården hotell och restaurang

2011-11-27

Ulrika

Fantastiskt trevligt familjehotell

Välkomnande hotell, perfekt för barnfamiljen. Familjerummen var jättefina, liksom hotellet i övrigt. Bra läge, familjärt, trivsamt och mysigt! Allt fungerade perfekt, vi är supernöjda!

2011-08-17

Robert

Servitrisen va inte tillmötesgående, otrevlig helt enkelt. Min file mignon black and White saknade till min förskräckelse bea-sås. Och min vän beställde samma som jag. Han fick den torraste oxen på den här sidan ekvatorn. Han skickade tillbaka den för att få en medium s,om han hade beställt från början. Men va fick han då, snustorr fläskfile och en oxe som knappt va död. Kommer aldrig komma tillbaka till detta skitställe, äter hellre på mc donalds

2011-08-12

Fam. Jönsson

Fantastisk vistelse

Tack för ett par fantastiska dagar i Gränna!
Jätte mysigt hotell, perfekt familjerum!! Super trevlig och väldigt tillmötesgående personal som hjälpte oss att hitta "de förlorade trekvarts jeansen".
Måste dessutom varmt rekommendera deras goda pizza!!

2011-07-21

Malin

Fantastiskt boende!!

Ett av de mysigaste hotellen med personlig och familjär stämning.Perfekt boende för barnfamiljer.Måste rekommenderas. Vi kommer absolut att återkomma.Alldeles nyrenoverat när vi besökte dem.

2010-10-18

klara

staaark sås

köper pizza flera ggr i mån hälften av gångerna är det så stark sås så det inte går att äta den har även påpekat det flera ggr men enligt dom så har dom ej varken stark eller mild annars jätte gott

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat